OPPO Hard Reset

Renaold Jaymz

Yeni üye
Merhabala, evde şu an özel sebeplerden kullanmadığımız OPPO A15S marka telefonumuz var. Şifresini maalesef unuttuk ve şu an açamıyoruz. Bu telefonu açmak için unuttuğumuz şifreyi nasıl sıfırlayabiliriz? İçerisinde önemli dosyalarımız var.

Hard reset atmayı denediğimde de benden şifre istiyor. Nasıl hard reset atabilirim?

Moderatör tarafında düzenlendi:
YouTube üzerindenok fazla video var çoğuda dogru bi göz atın derim

İnan çoğunu denedim nedense bir türlü çözüm bulamadım. Bazıları da gerçek dışı gibi geliyor. "*#1002523521#" falan gibi şeyler yapıyor hep videolar. :(

Kız kardeşim ve benden başka kimsesi yoktu. Doğum günlerimizin kombinasyonlarını denedik ancak maalesef. Artık şifre bekletme süreleri 400 saniyeleri bulduğundan denemek çok yorucu oldu. 6 haneli hocam. Bfa da denedim ama sabredemedim. Bir daha deneyeyim öyle ise.

Kız kardeşim ve benden başka kimsesi yoktu. Doğum günlerimizin kombinasyonlarını denedik ancak maalesef. Artık şifre bekletme süreleri 400 saniyeleri bulduğundan denemek çok yorucu oldu. 6 haneli hocam. Bfa da denedim ama sabredemedim. Bir daha deneyeyim öyle ise.
Aslında cihazın yetkili servisine başvurup kimlik bilgilerini doğruladıktan sonra cihazı açabilirsiniz.

Haklısınız. Ancak bunun faturası yok evde. Bir türlü bulamadım. IMEI üzerinden satın alan kişinin faturasına ve kimliğine ulaşılıyorsa denenebilir aslında. Bir ara buna bakayım. Bir köpek otelimiz var, bu yüzden şehirden uzaktayım. Şehre gittiğimde soracağım. Cevap için çok teşekkür ederim.

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.