organ mafyası

black shark

Katılımcı Üye
15 Eyl 2006
413
5
Bir genç* cumartesi gecesi bir partiye gidiyor. Çok egleniyor* birkaç bira içiyor. Partiden
tanistigi bir kiz ondan çok etkilenmis görünüyor ve onu baska bir partiye davet ediyor.
Genç hemen kabul ediyor ve diger partinin gerçeklestigi yerde birkaç bira daha içiyor ve daha
sonra anlasildigi üzere birileri buna uyusturucu veriyor (hangi uyusturucu oldugu bilinmiyor).

Daha sonra bu genç uyandiginda içi buzla doldurulmus bir küvette çirilçiplak oldugunu anliyor. Hala içkinin ve uyusturucunun etkisinde oldugunu hissediyor ve etrafina baktiginda yalniz oldugunu anliyor* etrafina bakiyor gögsünde rujla yazilmis bir kagit oldugunu farkediyor.
Kagitta söyle yaziyor:

"112'yi ara yoksa öleceksin!".

Küvetin yakininda bir telefon görüyor ve hemen 112'yi ariyor ama nerede oldugunu* ne
içtigini* kimlerle oldugunu bilmedigini söylüyor. Operatör hemen ona küvetten çikmasini ve bir aynanin karsisina geçmesini söylüyor. Genç* gögsünde hiçbir anormallik görmüyor ama operatör sirtina bakmasini söyleyince* sirtinda 2 tane büyük yarik oldugunu fark ediyor. Bunun üzerine operatör* onun tekrar buz dolu küvete dönmesini ve orada ambulansi beklemesini söylüyor. Ambulans geliyor hastaneye yetiştiriliyor. Hastanede yapilan incelemeden sonra* onun 2 böbreginin calinmis oldugu anlasiliyor. Her bir böbrek karaborsada 10.000-15.000 Dolar ediyor (gencin bundan haberi yok tabii).

Daha sonra anlasildigina göre: 2. parti tamamen sahte* bu ise karisan insanlarin çok iyi tibbi bilgileri var ve verilen uyusturucu eglence amacini içermiyor. Su anda bu genç hastanede* onu yasamda tutan bir alete baglanmis durumda ve hala dokularina uygun bir böbrek bekliyor.

Bu adamlar Profesyonellerle çalisiyorlar. Büyük sehirlerde aktif durumda böyle birçok grup oldugu biliniyor. New Orleans* New York ve bir söylentiye göre Istanbul ve Ankara'da da faaliyet gösteriyorlar. Bu mafya çok iyi örgütlenmis ve finanse edilmis 112 bu sucu artik tanidigindan dolayi* kisileri hemen aynaya yönlendirerek* olayin boyutunu anlamaya çalisiyor.
Yani olay yayılıyor o yüzden bu olaya dikkat çekmek gerekiyor…


BAŞKA BİR OLAY

Lütfen bu hikayeyi tanidiginiz herkese anlatiniz* bu herkesin basina gelebilir. Hukuk Fakültesinde okuyan bir arkadasimdan dün bir cay muhabbeti esnasinda bu olayı dinledim:

Arkadasi Sultanahmet civarinda bir cay bahçesinde oturuyormus. Bir cay söylemis. Yan
masaya iki adam oturmus ve onlar da cay söylemisler. Çaylar gelmis* çayi 2 adama uzatan garsona* adamlar "yok" demisler* "delikanliya ver* daha önce geldi kendisi". Delikanliyla"yok* siz için"vs. gibisinden ufak sakalasmalar olmus. Çaylar yudumlanirken 2 adam yemekte olduklari bisküvilerden delikanliya uzatip "buyurun* alin" demisler. Delikanli da kiramamis ve bir kaç tane alip yemis. Daha sonra otobüsüne binmek için oradan kalkmis.
Otobüse binecegi sirada uykusu gelmeye baslamis* etrafina baktiginda cay bahçesindeki
adamlarin kendisini izledigini farketmis ve telasa kapilmis. Çogu kimsenin bildigi* Hukuk Fakültesi ögretim üyelerinden birinin de anlattigi bir 112 vakasi aklina gelmis.( Üstte bahsedilen Böbrekleri çalinan gencin olayını hatırlamış.)
Her neyse... Hemen kendisini almasi için arkadasina telefon etmis. Arkadasi gelmis ve hastaneye gitmisler. Doktorun sözleri: "Eger eve gitmis olsaydin bir daha uyanamazdin. Çünkü sana verilen uyku ilaci dozaji oldurucu düzeyde!"
olayların büyüklüğünü ve ciddiyetini görüyosunuz
saygılar

 

Alara

Yeni üye
20 Eyl 2006
15
0
Emeğin için saol arkadaşım gerçekten bu olaylar artık inanılmaz boyutlara ulaştı gün geçtikçe de ilerliyor!"...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.