Öss'de TÜm Sorulari YanliŞ Yapmak İÇİn UĞraŞan Kİm?

immortal_34

Katılımcı Üye
7 Tem 2006
292
10
ZeytinBurnu
ODTÜ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİ SEFA BOYAR, ÖSS'DE TÜM SORULARI YANLIŞ YAPMAK İÇİN UĞRAŞTI... İLGİNÇ REKOR DENEMESİ KAÇ SAAT SÜRDÜ?


osym.jpg


''Eksi 45'' puan almak için ter döktü.

Gazi Üniversitesi Eğitim Vakfında sınava giren Boyar, 3 saat 15 dakika süren sınavın ardından, bu yılki ÖSS'yi değerlendirdi.
Tüm soruları yanlış yaparak ''eksi 45'' puanla ÖSS'de en kötü puan rekorunu kırmayı hedefleyen Boyar, ''Son 6 yılın bütün ÖSS sorularını çözmüştüm. Ancak, bu yılki sınav çok zordu, özellikle ikinci kısmı bayağı zordu. Sanırım bu yıl puan ortalamaları düşecek'' dedi.



[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Sınavdaki 180 sorunun tamamını çözerek yanlış şıkları işaretlediğini ifade eden Boyar, ''Fen bilgisi ve felsefe sorularında doğru cevap işaretlemiş olabilirim. Çünkü, çok çelişkili sorular vardı. Matematik sorularının ilk bölümü basitti ama ikinci bölümü zordu. Umarım hepsini yanlış yapmışımdır'' diye konuştu.

[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Sınavda doğru cevabın bir yanındaki yanlış şıkkı işaretlemeye özen gösterdiğini belirten Boyar, ''Kendime güveniyorum, büyük ihtimalle eksi 45 puan gelecek. Çok zor bir sınavdı. Öğrencilerin ne yaptığını çok merak ediyorum. Bu sene ÖSS sınavını kazanmak için girseydim, belki ODTÜ'ye giremezdim'' dedi.[/FONT]
 

Scary

Katılımcı Üye
4 Şub 2007
742
0
Bodrum
biz doğrusunu ararız o yanlışını arar ne iş anlayamadım bi uzmana ihtiyacı var bence bu kişinin
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.