Otomatik metin yazıcı var mı?

xocka

Yeni üye
1 Ara 2018
45
0
Türkiye
Merhaba arkadaşlar, bir şey denemek istiyorum da, otomatik metin(mesaj) yazan bir program var mı? Yani ben programa yazmak istediğim şeyi yazacağım o da hedefe girip mesajları yazacak. Varsa böyle bir program linkini atarsanız sevinirim. İyi forumlar herkese.​
 

Mhyldrm

Üye
9 Ara 2017
83
1
Bir çok alternatif vardır direk istediğin program için ör; face insta twiter gibi mesaj programı varmıdır bilmem ama o programlara alternatif olarak makro recorder tarzı programlarda önceden ayarlamasını yapıp zaman ayarını yapınca istediğin zaman mesajı atar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.