Oyun önerisi

iamflay

Üye
23 Ocak 2023
137
54
Merhaba arkadaşlar yeni bir laptop satın aldım şuan kargoda ama şimdiden kendime bir liste yapmak istiyorum. Ben online oyunları çok sevmem daha çok hikayeli oyunlar örn resident evcil village, the last of us falan . Bana oynadığınız en iyi hikayeli oyunları onerirmisiniz sistem özelliklerini aşağıya bırakacağım.

Rtx 4050 6 GB , 32 GB ram , i5 12. Nesil işlemci 144hz
 

codinger06

Üye
1 Mar 2023
161
136
127.0.0.1
Aklıma gelen bir oyun yok ama ayrıyeten çok önemli olarak eğer bilgisayarın geldiğinde boşta 85-90 derecelere vs. çıkarsa veya oyunlarda 95 derecelere çok çıkarsa bu işlemcinin turbo boostu açıktır ve çok yükleniyordur demek, başka sorunları da olabilir ama turbo boosttan da olabilir. Ben şahsen yaşadım düzelttim, açtım bilgisayarı fan deli gibi çalışıyor, sıcaklık 95'e dayanıyor. Şaşırdım. Eğer böyle bir durum varsa

İşlemcinin turbo boost özelliği varsa mesela işlemci normalde 2600MHZ ile çalışırken turbo boost aktif olunca 4500 ile çalışıyor, çok daha büyük bir yük biniyor. Ben bunu kapattığımda boşta 90 derece olan bilgisayar oyunlarda 70'e zor geliyor.


He mesela normalde işlemcin 2.6Ghz ise 3.3Ghzlik bir oyunu oynamak istiyorsan açarsın tekrar turbo boostunu oynarsın oyunu sıcaklık artar ama problem olmaz.



Ve son olarak da şunu belirtmek isterim, bazı firmalar şeref örneği çok gösteremeyebiliyor, ne olur ne olmaz sen kargoyu açarken videosunu çek, eksik çıkar defolu vesaire çıkar sonra bir şekilde kıvırıyorlar durumu.
 

'Anka

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
8 Eyl 2021
3,282
2,470
Öncelikle hayırlı olsun. Size önereceğim 5 oyun aşağıdaki gibidir:

1. The Witcher 3: Wild Hunt
2. Red Dead Redemption 2
3. Assassin's Creed: Odyssey
4. Horizon Zero Dawn
5. Mafia III

Ek olarak Call Of Duty tüm serileri.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.