Oyuncu laptop almak istiyorum

17 Şub 2021
58
3
Selamun alyeküm,
Oyuncu laptop almak istiyorum şuan aklımda olan monsterdan almak var ama yine de buradaki
tecrübeli arkadaşlara sormak isterim öneriniz var mıdır?
 

ѕeleɴια

Kıdemli Üye
18 May 2018
2,620
904
ZYZZ
Monster almanı hiç önermem. Yayıncılar, YouTuberlar vb. Oyuncular monsterdan memnun değiller.
Bence laptopda alma çünkü oyun için sistem ne kadar yüksek olursa olsun laptop iyi bir seçim olmayacaktır. Alacağın laptopun sisteminde masaüstü toplasan üç kat fazla performans alırsın. Ve oyun oynarken laptop güzel his vermez. Kendin bir sistem toplaman daha iyi olabilir.
 

masonz

Uzman üye
12 Ocak 2021
1,283
221
Tek Başına Bir Teşkilat
Merhaba masaüstü toplamanı tavsiye ederim laptop bir oyun bilgisayarı değildir içine her ne kadar
ekranını bilmem neyini gaming olarak taksalarda masaüstünde dev ekranda aldığın zevki alamazsın
 

aMRX

Uzman üye
20 Şub 2016
1,488
2
Eski Albay
Kasa toplaman daha mantıklı olacaktır google üzerinden bir çok gaming donanımı satan bilgisayar toplama sihirbazları var girip bütcenize göre en uygun seçeneği yapabilirsiniz.
 

ekipkaya

Üye
13 Ocak 2019
106
8
Gizli.
Değerli Üyemiz. oyuncu Bilgisayarı için Laptop Olumsuz olabilir.
Nitekim Bir laptop ne kadar güçlü olursa olsun Zayıflar gerekirse masaüstü Almanızı Öneririm Oyunu Kolay bir sekilde Kaldıra bilme ve uzun süreli Oyun keyifinize Bakabilirsiniz.
iyi Forumlar
 

Nonantiy

Moderasyon Ekibi Lider Yardımcısı
28 Haz 2020
1,961
1,057
Kayseri
Merhabalar, oncelikle oyun oynamak icin laptop almani tavsiye etmem. Eger bilgisayarini her yere tasimak istiyorsan mini pc diye bir olay var onlari inceliyebillirsin. Eger oyuncu laptobu alicaksanda Monsteri tavsiye ederim suanda kullaniyorum ve bi ayibini gormedim.
 

"Elif

Katılımcı Üye
8 Ara 2018
507
44
26
Monster Tulpar T7 V20.2.1 kendim kullanıyorum şu zamana kadar hiç bir sıkıntısını görmedim gayet kullanışlı bütçen yetiyorsa dediğim modeli öneriyorum.
 

AhmeTHT

Katılımcı Üye
5 Mar 2016
405
2
Asus'un fx 506 serisine bakabilirsin. fx505 serisi çok sorunluydu ama fx506 da bir çok eksiklikleri giderip baya güzel iyileştirmeler yapmışlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.