Öz Kızını Hamile Bıraktı [ Böyle insanlık mı Olur ! ]

golca14

Katılımcı Üye
19 Eyl 2007
606
15
Almanya'da 13 yaşındaki öz kızına tecavüz ederek hamile bırakan zanlı yakalandı

Almanya'da 13 yaşındaki öz kızına tecavüz ederek hamile bıraktığı iddiasıyla İnterpol tarafından arandığı bildirilen kişi, Antalya'nın Alanya ilçesinde yakalandı.

Almanya'da gurbetçi olan ve 5 yıl önce Alman vatandaşlığına kabul edilen Doğan Ç, beş ay önce ayrıldığı eşinden olan 13 yaşındaki öz kızına tecavüz ederek hamile bıraktığı iddiasıyla İnterpol tarafından aranmaya başlandı.

Türkiye'ye kaçtığı belirlenen Doğan Ç'nin yakalanması amacıyla İnterpol tarafından aranmaya başlandı. İnterpol'ün Emniyet Genel Müdürlüğü ile irtibata geçmesi üzerine önce memleketi Samsun'da aranan ancak bulunamayan zanlının, Alanya'da olduğu öğrenildi. Alanya Emniyet Müdürlüğünün istihbarat çalışmaları sonucunda Doğan Ç, Saray Mahallesi'nde bir otelde yakalandı.

Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı. Doğan Ç'nin Almanya'ya iade edilip edilmemesine daha sonra karar verileceği öğrenildi...
 

essköylü

Yeni üye
8 Kas 2007
38
1
bu tam o.çocukluğu ağzımı bozmayayım diyom ama olmuo.
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ:diablo:diablo:diablo:diablo
 

neber

Katılımcı Üye
15 Kas 2007
946
15
ayy ne kadar iğrenç ya inanmıyorum harbiden sizinde dediğiniz gibi bu adamlar dövmek lazım
 

TÜRK.TC

Katılımcı Üye
27 Mar 2008
323
1
serefsiz ınsanda az utanma sıkılma olr ya bunu ne asmalı ne de kesmelı buna ıskence yapıcan
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.