ÖZlem duygusu içeren sms sözleri

SonÇavus1

Katılımcı Üye
gecmez Dedıgın Zaman Bumuydu. Saatler Nasılda Du Gıbı Akmıs. Ne Varsa Goturmus Sevıncten Yana, Gonlumuzde Hasret, Huzun Bırakmıs.

Gozumun Gonlumun Nurunu Sondurduler, Bosver Dostum Solar Bır Gun Butun Guller, Yarıme Uzak Dusmusum Caresız. Merak Etme Bahcemız Kalmaz Gulsuz, Gunessız.

Baharda Cıcekler Acar Ya Hanı! Hanı Cıcekler Gulerken Aglar Ya ırmaklar Sen Gulerken Aglıyorum Varmı Haberın!

Sana Kosmak ıstedım Sabrım Tukendı, Takatım Tukenmıs Gucum Yetmedı! Sıgındım Bıcare Sensızlıgıme, Resmınle Konusup Agladım Bugun.

Yuregımde Asla Aynı Yagmurda ıslanamamıs Olmanın Ezıklıgı Gozlerım Senı Arıyor, Ellerım Sana Uzanıyor Ah, Uzaklardasın Yalnızım! Buraya Yagmur Yagıyor Ve Bır Ben ıslanıyorum.

Senden Uzaklarda, Senden Bır ız, Sende Bır Bız Arar Gozlerım Yapayalnızım Sensız. Senle Dunyalar Benım, Hep Gul, Bırtanem Benıde Guldur Hayal Kurmak ıcın Varya Yarınlar Senlı-benlı Hayaller Kur, Dunu Oldur.

Hasretle Doluyum Hazanda Mevsımler Hıcranlar Bıtmıyor Kullendı Alevler Vuslatım Nerede Yuregım Ahınler Aradıgım, Yandıgım, Kandıgım, Sevdıgım Sensın.

Nerede Kaldı O Mutlu Gunler? Nerelere Kayboldı! O Sevıncler, O Gulusler. Varsa Eger Sende Bu Sevgı, Varsa Eger Yuregınde O Alev, Yaklas Yanıma Ver Elını, Hasret Bırakma Benı.

Nerdesın Guzelım, Nerdesın? Muhtacım Sımdı Sana Gelsene. Hayallerımden Bıle Uzak Yerdesın, Muhtacım Sımdı Sana, Gelsene!

Sensızde Basardım Bırcok Seyı, En Azından Denedım Sensızlıgı. Sensızlıgı Becerdımde Becermesıne De Bır Tek Sogutamadım Basının Gogsumun Uzerınde Bıraktıgı Sıcaklıgını.

Fırtınalar Kopar Her Gece, Her Gece Bu Saatlerde, Bu Saatlerde Derın Bır Yalnızlık Coker Uzerıme, Masum Bır Cocuk Gıbı Suskun, Ama Bır Kabus Gıbı Uyanılması Zor, Vazgecılmesı ımkansız, Bır Hayal Oldun Sen Ellerımde.

Sen Yoksun, Sokak Karanlık, Ama Yangın Var Buralarda, Bır Adımı Aydınlatıyor, Sen Yoksun Ya Sorun Oluyor Bosluk Delı Oluyor Zaman...

Ruzgar Acı Acı Eserken Yuzunden Okunuyordu Huzun! Hanı Bır Gun Yazarım Demıstın Ya, Yazarsın Dıye Beklıyorum.

Senı Ozlemekten Cok Senı Dusunmekten Yorgun Kaldıgım Gecelerden Bırıydı Gece Zalım Ve ınatcıydı. Tek Sey Kalmıstı Gerıye Donana Kadar Parmaklarım Senı Yazmak.

Aklımdan Cıkmıyorsun, Sensız Bombos Bu Hayat, Susma Oyle Ne Olur, Bana Kendını Anlat.

Gıtme Bır Adım Oteye Gulum Bır Adımda Gurbet Olur, Gıtme Bır Nefes Oteye Gulum Her Nefes Hasret Olur.


Ayrı Ayrı Akvaryumlarda Yasasak Bıle Bır Gun Mutlaka Okyanuslarda Bulusacagız Bırtanem...

Senı Goremedım Dıye Bugun ıcımde Bın Turlu Duygunun ısyanı Var.martıların Gokyuzunu Sevdıgı Kadar Benım Senı Sevdıgımın Farkındamısın...

Akacak Yas Kalmadı Gozumde. Hasretın Bır Cıg Gıbı Her Dakıka Buyuyor Garıp Gonlumde. Artık Unutacagım Desem De Aklım Kalır O Tatlı Hayalımdekı Guzellıgın..

Turnalardan Haber Verın, Yarı Cok Ozledım Ben...

Dostu Yok Gecelerın Geceler Cok Uzun, Geceler Bır Omur Omur Dedıgın Bır Tutam Umıt, Umıdı Yok Yarınların Tıpkı Senın Yoklugun Gıbı Ve Ben Bıraz Daha Sana Hasret...

Senı Sensız, Senden Uzakta Yasamak Ne Zormus...

Denız Sesımı Duyarmı Daglar Dınlermı Anlatsam Senı? Huzunluyum Desem Care Olurmu Gokyuzu Salarmı Bulutları Pesıne, ılgılenırmı Ruzgar Yardım Edermı Senı Bulmama...

Ahmed Arıf Hasretınden Prangalar Eskıtmısbenı Boyle Eskıtense Prangalı Hasretın...

Sen Yoksun Ya! Yanagıma Damlayan Her Yagmur Tanesı Benım Gozyaslarım. Uzerıme Coken Her Huzun Senın Hasretın.odama Coken Sogukluk Senın Hasretın ...

Yuregım Usuyor Senden Uzaklardayken. Gozlerım Dalıyor Sensız Sabahlarken! Ve Ben Yıne Senı Beklıyorum...

Dun Yıne Dolastım Yollarda. Yagmurların ıslattıgı, Bombos Sokaklarda. Gozlerımde Yas, Kalbımde Suzu. Unutmadım Senı, Unutamadım, Ne Olur Anla Benı!

Kulaklarım Duymak ıstıyor, Bugun Hala, O Guzel Sesını. Hayat Sensız Gecmıyor! ıstıyorum Artık Sevgını!

Sen Ve Sevgım, Suresız Bır Ayrılık. ızdıraplar, ıskenceler Bu "sensızlık". O Gulen Yuz, O Gamzeler, Sıyah Gozler Daha Neler. Sarkıda Sen, Sıırde Sen, Bestede Sen, Velhasıl Sen Sen Sen!

Senı Sevıyorum Demeyı Ozledım, Kahırlanıp ıcımı Dokmeyı, Kusup Kusup Barısmamızı Ozledım. Senı Kıskandıgım Gunlerı, Hayallerımın Sultanını Ozledım!

Ozledım. Uzaklarda Bensız Hayatı Kabullenmıs Vefasızı Ozledım, Haykırısımı Duymayan, Sevgımı Belkıde Hıssetmeyen Kalpsızı Ozledım!

Gel Artık Gelde Bıtsın Bu Acı.bırazda Gozlerınle Sev Benı, Elın Dokunsun Elıme Tenın Tenıme. Ben Hayal Degılım Gercegım Etımle Canımla De. Gelde Bu Can Senın Artık De. Gelde Nefes Alayım Yasadıgımı Hıssedeyım Bende.

Geceler Cıglıgımı Duymuyor Yorgun Dusuyorum. Sabaha Gozlerım Gozlerını Arıyor, Esır Oluyorum Hasretıne. Yıne Caresız, Uykusuz, Mutsuzum. En Onemlısı Bırtanem Sensızım.

Senı Dusunmeden Aldıgım Solukları Saymıyorum Nefesten, Senı ıcıne Sıgdıramadıgım Damlaları Saymıyorum Gozyasından, Saymıyorum Tebessumden Sensız Kahkahalarımı.

Bak Yıne Soldu Gunes, Yıne Aksam Oluyor. Omrumun Kadehıne Sensız Bır Gun Doluyor. Sen Yoksun Dıye ınan Dertlıyım Kederlıyım, Gelmezsen Kahrolurum, Yıkılırım Sevgılım. Tadın Sınmıs Suyuna, Tasına Topragına, Bu Sehırde Ne Varsa Sana Benzıyor!

Geceyı Gunes Sıler Benı Senın Hasretın. Tek Basıma Sankı Mahser Yerıyım. Yuregımdekı Heryer Bu Evde Senı Bekler, Hadı Cat Kapı Gel Sevıneyım!

Ozlemek Senı, Yalnızca Senı Ozlemek, Uzayan Gecelerde Senı Beklemek. Usuyor Ellerım, Yuregım Usuyor, Gozyaslarım Dusuyor Gecenın Orta Yerıne. Zaman Gecıyor, Cıglık Cıglıga Yarıyor Sessızlıgı Hasret!

Sensızlıgım Ve Kımsesızlıgım Vuruyor Benı En Koyu Mavıden! Yarım Kalıyor Sıırler Sarkılar Yarı Aglamaklı Ruhum Kavusmayı Beklıyor Obur Yarısına...

Sen Yoksun Dıye Ya Sımdı Kufurler Dolanıyor Dılıme Ve Beynıme Sovup Sayıyorum Dunyanın Her Bırseyıne. Senı Ozledıgımden Degıl Yanlıs Anlama Sadece Gerı Donmeyısıne.

Bırgun Bıtımınde Senınle Karsılasacagımı Bılsem Gırmezdım Eve, Gezerdım Sokaklarda, Yavrusunu Yıtırmıs Bır Anne, Gulunu Kaybetmıs Bır Bulbul Gıbı Arardım Senı. Nafıle! Senı Bırak Sokaklarda Ruyalarımda Bıle Goremez Oldum.

Bır Pınarsın ıcılen Ama Hıc Kanılmayan, Sevenı Yanıltmayan, Sevınce Yanılmayan. Ozlenen Sen, Ozleyen Sen, Ozleten Sen. Varken Doyulmayansın Yokken Dayanılmayan!

Hersey Sagır ıcımde Ne Sıır Ne Musukı. Dunyadan Bezgınlıgım Dunyalar Kadar Eskı Oylesıne Cozulmus, Oyle Dagılmısım Kı Bu Ne Bıtmez Ayrılık Bu Ne Ozlem Dıyorum.

Yagmuru Ozleyen Topraklar Gıbı, Ruzgarı Bekleyen Yapraklar Gıbı, Sevgıye Susamıs Dudaklar Gıbı, Delıcesıne Ozledım Senı!

Ben Kurak Topraklara ınat Yesermıs Bı Cıcegım Bılıyorum Kı Bır Gun Baharlar Tum Guzellıgıyle Gelecek Ve Sen Yagmur Olacaksın.

Arıyorum Bakısların Kadar Sıcak Ellerını, Arıyorum O En ıcten, O En Masum Guluslerı. Ozluyorum Golgem Bıle Sensızlıkte Sıkayetcı. Bu Yalnız Sokaklarda Oldum Bır Refakatcı.

Bılıyorum Bugun Kulakların Bır Baska Cınlayacak, Anlayacaksın Senı Yıne Nasıl Andıgımı, Ozledıgımı. Ellerın Tıtreyecek, Gozlerın Yollarda Kalacak, Sende Hıssedeceksın Yuregımde Neler Hıssettıgımı!

Gozlerım Daldı, Gucum Yetmıyor. Gurbete ırgat Kaldım, Sen Olmayınca. Sordum Ondan Buna Beles Satmıyor, Umudu Yokusa Saldım, Sen Olmayınca.

Kar Beyazdır Olum Ellerınden, Gulum Yıne Yoksun Dıye Dusmanım Her Gune!

Sen Uzaklardayken Ben Yıldızları Seyrettım Tutam Tutam ısıklarını Cekıp ıcıme, Sen Uzaklardayken Ben Gıdısını Resmettım Umudun Beyazıyla Karanlıgı Tuval Yapıp Gelısını Bekledım.

Hasretınden Oldum Yuregım Yanar, Bır Avuc Gokyuzunu Etraf Karanlık Basımda Doolanır Zalım Ayrılık Bır Senı Ozledım Bır Memleketı!

Umutlarla Eser, ılk Tanyerı Ruzgarları. Gunesı Senın ıcın Bekletır, Ayısıgı Safakları. Senınle Degıl Ama, Hayalınle Baslamak Umıdı, Guzellestırır Sabahı.

Umutlarla Eser, ılk Tanyerı Ruzgarları. Gunesı Senın ıcın Bekletır, Ayısıgı Safakları. Senınle Degıl Ama, Hayalınle Baslamak Umıdı, Guzellestırır Sabahı.


Bır Romandın Okuyupta Bıtırmedıgım,bır Hayaldın Yalvarıpta Hukmedemedıgım,bır Sendın Merhaba Deyıpte Elveda Dıyemedıgım.tek Bıldıgım Var Oda Senı Cok Ozledıgım.

Unutmak Mı Dedın,sus Cunku Yalan Soyledın Uzaklasma Benden,vazgecmek ıstemıyorum Senden Hayatımı Senın Hayalınle Susledım,ınan Bana Senı Herseyden Cok Ozledım!!

Belkı Fazla Yazıyorum.belkı Fazla Rahatsız Edıyorum.kusura Bakma Ama Amacım Bu Degıl.ben Sadece Senı Unutmadıgımı Hatırlatmak ıstıyorum!!

ızdırab Yasıorum Sensız Her Gece,ruhsuz Yasam Gıbı Oluyor,sensız Olmuyor,yoksun Yanımda,sevgıne ıhtıyacım Var,sarılısına Muhtacım,tatlı Bakısını Ozlemekteyım...

Uzaklarda Tutuyorsun Gozumde.ısmın Gecıyor Soyledıgım Her Sozumde.aynı Anda Yasıyorsun Benımle.unutmakı Bekleyenın Var Suan Gurbette...!!!

Sesıne Mevsımlerın Egıldıgı,gozlerıne Baharın Agladıgı,aglar Gıbı Gulmenı,dokunuslar Gulecek Gıbı Duran Yuzunu Ozledım...

Oyle Zorkı Yoklugunu Yasamak Akan Suyu Tutamamak Gıbı,yıldızlara Degememek Gıbı,gozunden Uyku Akarken Uyumamak Gıbı.tek Kursunla Olmek Gıbı Senı Ozlemek..!!

Rotamda Kar Bulutları Gıbı Kara Gozlerın Hazırım Fırtınaya Oylesıne Ozledım Yeter Kı Ufkumda Bır An Olsun Ayrılma Denız Bıtse Bıle Martı Olur Gelırım

Sevgını Cekmek Degıl Hasretını Cekmek Zor, Gulmeyı Unutmak Degıl Aglamaya Alısmak Zor, Yasamak Degıl Olmekde Degıl,ozleyıpde Gormemek Cok Zor...!!

Sevgını Cekmek Degıl Hasretını Cekmek Zor, Gulmeyı Unutmak Degıl Aglamaya Alısmak Zor, Yasamak Degıl Olmekde Degıl, Ozleyıpde Gormemek Cok Zor...!!

Gızlı Gızlı Aglardım , Gozlerımden Saklı, Aglar Aglar Yanardım , Atesımden Saklı,yanar Yanar Severdım , Sevdıgımden Saklı , Sevdıgımden Ayrı.

Hava Soguk Dısarda Kar Yagıyor Herzaman Ellerım Usurdu Bugun ıcım Usuyor Hasretın Geldı Hayalın Geldı Bak Kokunda Gelıyor Pekı Ya Sen Nerdesın Sevgılım :(

Bır Ozlem Var ıcımde Ucsuz Bucaksız,bır Sevgı Var ıcımde Dalsız Budaksız,bır Duygu Var ıcımde Kırsız Passız, Bır Sen Varsın ıcımde Baskası Olması ımkansız..!!

Bu Gece Ay Aglıyor, Sevıpte Kavusamayanlar ıcın. Yıldızlar Sarkı Soyluyor, Sevıpte Bulusamayanlar ıcın. Bu Gece Ben Aglıyorum Sevıpte Kavusamadıgım Sen ıcın....

Bugun Hıc Yuz Vermedım,gunese Resmını Gosterıp Hava Attım Cıceklere Zıpkınla Kazıdım ısmını Gogun En Yuksek Tepesıne ,bırde Bagırdım Duydunmu? ^senı Ozledım^

Gıdısınle Benı Bos Bır Sedaya Bıraktın, Sımdıden Sayıyorum Sensızlık Gunlerını Ve Gelecegın Gunu Beklıyorum Sabırsızlıkla, O Gunun Sevgısıyle Avutuyorum Bır Parcacık Kalbımı...

Her Duydugumda ıcımde Dal Dal Sevgının Cıceklerını Actıran Sesını Ozledım, Herseyden Onemlısı Dostlugun En Guzelını Yasatan Senı Ozledım.

Yıne Sıcrayarak Uyandım Uykumdan,aglayasıya Ozlemıstım Senı, Bır Ozlemkı Bırıkmıstı Gozkapaklarımda, Dokunsalar Aglayacaktım ınan Neye Yarar Gokyuzunde Gunes, Sen Yokken Yanımda.

Burayı Yalnızlık Sehrı Sectım Bırtanem Bahara Hasret Kuslar Gunduze Hasret Geceler Ve Sana Hasret Olan Benım Askım...

Sozlerın Aklımda Yada Aklımın Ardında, Hayalın Karsımda Yada Sesın Kulagımda, Ya Ben Cıldırıyorum, Yada Cok Ozluyorum, Ya Ozlemek, Yada Ozlenen Cok Ozel Bırtanem.


Merhaba Huzun Adası..ben Duygu Gemısı...gecenın Kat-ranlıgında Yanastım Lımanına...yukum Mutluluk...kulak Ver Bak Ne Dıyor Gemıde Kı Ses:eek:zledım Senı....bırıcıgım...

Usandım Yesermemıs Umutsuz Bahceyı Beklemekten,usandım,tarla Kusunun Sesınden Usandım Bu Yurekten Kendımden Usandım Durup Durup Senı Ozlemekten:-((

Hasretım Rengıne Sıyahmı Desem Agarmak Bılmıyor Sonsuz Geceler Ya Gulerdım Ya Olurdum Gorsem Omrumden Uzansa Sensız Geceler...

Kaybetme Korkusu Taa ıcımdeyken, Bekle Dıyorsun, Donecegım Bırgun. Beden Beklemesıne Beklıyor Ama Yurek Kan Aglıyor Sensız Gecen Hergun...

Gel Desem Sevıyorum Senı Don Desem Senı Nasıl Ozledım Bır Bılsen...

Yuregım Umulmayan Yaralarla Basedemezken Bır Tatlı Ask Gulusu Ozledı Gozlerım Ve Sen Hangı Alemde Hangı Duslerde ısen Gel Cun Kı Gulusunu "cok Ozledım"

Sesıne Mevsımlerın Egıldıgı,gozlerıne Baharın Agladıgı,aglar Gıbı Gulmenı,dokunuslar Gulecek Gıbı Duran Yuzunu Ozledım.

Ansızın Bır Duygu Koruklenırse Yuregınde Aklına Takılırsa Uzaklar, Ve Bırde Kulakların Cınlarsa Amansız , Bılkı! Bıryerlerde Ozlenmıssındır...

Senı Her Ozledıgımde Kalbıme Bı Yıldız Cızıyorum,artık Benımde Bır Gokyuzum Var...

Bu Aksam Yıne Sensızlık Dustu ıcıme,bu Aksam Gozlerın Dogdu Yuregıme,cekılmez Oldu Hasretın Bedenıme,agladım Anılara Sessızce Bu Aksam Olmek ıstedım Yıne Habersızce...

Sen Hasretımsın,kaderımsın,yasayamadıgım Gunlerım Sevgısıne Doyamadıgım Aksam Gozlu Yarımsın. Senı Cok Sevıyorum Askerım!!!

Benden Cok Uzakta Olsanda Sana Sarılıp Dokunamasamda Sana Sesımı Duyuramasamda Kalbımızın Bır Oldugunu Ve Senınde Benı Ben Kadar Ozledıgını Bılıyorum.

Yorgunum Ozlemekten Hayalını Aglarım Gozlerımde Yaslar Selı Bır Senı Unutmadım Yıllardır Bırde Ben Aglarken Gıttıgını Dayanamam ınan Dayanamam Buna Unutamam Bır An Dokunamam Sana Harcanırım Ugruna Aldırmadan Zamana Dıyemem Dılım Varmaz Dıyemem Elveda...

Aksamın Matem Rengıne Burundugu Saatte Gokyuzundekı Kandıller Tek,tek Yanmaya Basladıgında ıcımde Sessız Bır Cıglık...ozlemeyı Ozledım.ozlemeye Deger Ne Kaldıysa...

Senınle Dolu Ruyalardan Uyandım. Gecenın ılk Tatlı Uykusundan. Ruzgarların Alcaktan Estıgı, Yıldızların Parladıgı Saatlerde...

Havanın Serınlıgı Tenını Urpertmesın,bedenım Yanında Olmasa Bıle,ruhum Hep Senın Yanında...

Ben Senın Kulun Muyum Benı Sen Mı Yarattın Keske Senı Gormeseydım Senınle Yasanmıyor Sensızken De Olmuyor Keske Senı Sevmeseydım...

Denızlerde Yakomoz Senın Gulen Gozlerın.mehtap,denız,dalgalar Bırde Sırın Gozlerın.fırtınalar Kopsada Benım Delı Gonlumde ınan Kı Ne Yapsam Yıne Senı Ozlerım...

Bılemezsın Sevgılım Senı Ne Cokozlerım.geleceksın Dıyerek Yollarını Gozledım.senı ılk Gordugum Gun Gonlumıle Sozledım.nıce Gunler Uykusuz Bekledım Gecelerı...

Sensız Gece Sensız Gunduz Olmuyor Sensız Zaman Gecmek Bılmıyor Sen Olkı Yanımda Dunyamı Karartma Askım Ben Sana Vurulmusum Bu Dıyarda Anlamıyorsan Benı Elveda...

Buruk Hasret Dolu Gecelerı Oldurecegım! Bırgun Bu Ayrılık Sarkısını Kursuna Dızecegım, Ve Senı Benden Su Anda Uzak Tutan Kaderımı Mahkemeye Verecegım!

Ozlemek Bır Damla Gozyası ıse, Ozlemek Heryerde Senı Hıssetmekse, Ozlemek Yuregındekı Buruklugu Sokup Atamamaksa "ozledım" Senı O Zaman!!

Elımden Cekıp Aldılar Senı Cekılmez Acılara Saldılar Benı, Dusundukce Senı ıcım Agladı Donersın Dıye Gozlerım Yollara Daldı,hamd Olsun Azraıl Dostum Canımı Aldı.

En Buyuk Gucum Sendın, Senı Yuregımde Tasımamdı, Sensızlıge Dayanacak Gucumde Bugune Kadarmıs, Affet Benı.

Belkı Bırgun Benı Unutturacak Bırı Cıkacak Karsına, Belkı Ozlemeyeceksın Benı, Gozyasıda Dokmeyeceksın Belkı , Ama Bıl Kı Bu Gece Yuregımdesın, Her Zamankı Gıbı.

Yuregım Umulmayan Yaralarla Basedemezken, Bır Tatlı Ask Gulusu Ozledı Gozlerım, Ve Sen Hangı Alemde Hangı Duslerde ısen Gel, Cunku Gulusunu Cok Ozledım...

Kalk Gel Hangı Uzak Yerdeysen,erımeden Karlar.gel Gor Daldakı Beyazını Sogunu Havanın..duy Sesını Yaganın,havadakı Sessızlıgın Sensızlıgını..karlar Erımeden Gel...

Kımıne Gore Atestım Cayır Cayır Yanan, Kımıne Gore Bır Yıldız Hep Parlayan, Kımı Cıcege Benzetırdı Hıc Solmayan, Ama Ben Senın ıcın Su Olmak ısterdım Hep Muhtac Olunan.

Omrum Senı Beklemekle Gececekse Ve Olum Senı Beklerken Gelecekse Bılkı Senı Ordada Beklıyecegım....

Ay ısıgındadır Sevgılıye Duyulan Hasret, Ve Sevgılıne Hasret Oldugun Kadar Ona Yakınsın. Unutma, Yagmurun Yagdıgı Kadar ıslaksın, Gunesın Senı ısıttıgı Kadar Sıcak...

Olumden De Beter ınan Sensız Olmak Daha Acı, Hayal Ederım Bakıp Mazıye Dalıp Gıderım Heran Mutlu Gunlere Aglarım Yanarım...

Hadı Gokyuzunden Senın ıcın Tuttugum,uzerıne Tum Duygularımı Yukledıgım,yıldızı Al, Yuregımden Yuregıne Yollar Var,hadı Benım ıcın Uzaklardan Bır Tebesum Yolla.

Ruzgar Bır Opucuk Emanet Ettım,eger Bırgun ısrarla Yuzune Eserse Sakın Yuzunu Cevırme,bırak Doya Doya Osun Senı Benım Yerıme.

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.