panda 2006 titanum antivirüs prg

ROLAT

Katılımcı Üye
12 Kas 2006
885
5
bende bilmiyom
Panda bu yeni sürüm antivirüs çözümüne casus yazılım (spyware) korumasınıda entegre etmiş.
Bunun yanı sıra phising gibi hırsızlıklardanda sizi korumak için bir takım güvenliği içinde barındırmaktadır...
Üretici açıklaması
Yeni Panda Titanium Antivirus 2006 her çeşit virüs,worm ve Trojan(Truva Atı) saldırısına karşı bilgisayarınızı korur.Rahat olmanızı garanti etmek için,geleneksel antivirüs ürünlerinden geçebilen bilinmeyen virüsleri bulup bloke etme yetisine sahip olan TruPrevent Tenolojileri ile birleşir.Hackerlara karşı firewall teknolojisi ile birlikte anti-spyware ve anti-dialer yazılımlarını da içerir.

TruPrevent Teknolojileri yeni bir virüs ortaya çıktığında ve saatler kadar kısa bir sürede yayıldığında bilgisayarınızı artan bulaşma riski karşısında korur.Antivirüs yazılımınız ciddi bir virüse karşı güncellenmemiş olsa bile TruPrevent Teknolojileri onu bulup bloke edecektir.
Anahtar Özellikler

· Her çeşit virüsün otomatik bulunup yokedilmesi.Titanium Antivirüs 2006 siz e-posta alırken ve gönderirken,dosyalar indirirken veya internette çalışırken otomatik olarak virüsleri,wormları ve Trojanları bulup yokeder.
· YENİ! TruPrevent Teknolojileri: bilinmeyen virüslere ve davetsiz misafirlere karşı ek koruma.
· YENİ! Hackerlara karşı Anti-spyware(casus yazılım temizleyici),anti-dialer(telefon çevirici engelleyici) ve firewall(güvenlik duvarı) teknolojileri.
· Günde en az bir kere yeni virüslere karşı derhal ve otomatik güncellemeler.
· Basit kullanım: Yükle ve unut.
· Bilgisayarınızın taranması sırasında maksimum hız,minimum kaynak kullanımı.
· Internetteki en son tehlikelere karşı dakika-dakika haberler.
· 365 gün,24 saat teknik destek.Uzmanlarımıza ne zaman ihtiyacınız olursa ulaşabilirsiniz.
· Teknik gereklilikler.

· Her çeşit virüsün otomatik olarak bulunup yokedilmesi

Titanium Antivirüs 2006 siz e-posta alırken ve gönderirken,dosyalar indirirken veya internette çalışırken otomatik olarak virüsleri,kurtları ve Truva atlarını bulup yokeder.

Daha da fazlası,virüsler tarafından etkilenen işletim sisteminizin hasarını otomatik olarak onarır.


· YENİ! TruPrevent Teknolojileri: bilinmeyen virüslere ve davetsiz misafirlere karşı ek koruma

Virüsleri bulabilmeleri için,antivirüs yazılımlarının onları Virüs Gözlem Dosyaları’nda kaydetmeleri ve bu nedenle de sürekli güncellenmeleri gerekir.Buna rağmen,yeni bir virüs ortaya çıktığında onu öldürecek aşıyı geliştirmek birkaç saati bulabilir.

Sorun şu ki,Sasser, Netsky, veya MyDoom gibi birçok yeni nesil virüsler anında ve antivirüs yazılımı yüklü olan binlerce bilgisayarı dahi etkileyecek şekilde yayılıyor.Bu korunma zamanında güncellenemezse,virüsleri ayırdedemezler çünkü onları “dosyalarına“ alamamışlardır.

Geleneksel antivirüs programları bu çeşit virüslerin artan etkileşim riskine karşı koyamazlar. Buna rağmen,sizin rahatlığınız için,Titanium Antivirüs 2006,antivirüs yazılımınızın güncellenmesinden önce bile bilinmeyen virüsleri ve davetsiz misafirleri otomatik olarak bulup bloke eden yeni TruPrevent Teknolojileri ile birleşik çalışır.

· YENİ! Hackerlara karşı Anti-spyware(casus yazılım temizleyici),anti-dialer(telefon çevirici engelleyici) ve firewall(güvenlik duvarı) teknolojileri

Daha fazla korunmaya mı ihtiyacınız var? Yeniliğe açık olan firewall(güvenlik duvarı) teknolojisi Titanium Antivirüs 2006 ile birleşerek otomatik olarak hacker saldırılarını bloke ediyor.

Titanium Antivirüs 2006 sizi aynı zamanda spyware(kullanıcıların internet ortamlarına spam göndermek veya güvenlik bilgisi çalmak için burunlarını sokan programlar),dialer(modem bağlantılarını yüksek miktarda bağlantı ücretine yönlendiren programlar) ve diğer güvenlik riskleri gibi başka türlü tehlikelere karşı da korur.


· Derhal ve Otomatik güncellemeler

Titanium Antivirüs 2006 sizi virüsler ve diğer tehlikelerden korumak için günde en az bir kere güncellenir.Çözümleme,siz internete bağlı iken siz farkına bile varmadan otomatik güncellenir.PC niz ve bilgileriniz her zaman korunacaktır !

Bir çok antivirüs programı yeni virüslere karşı iki - yedi gün aralığında güncellenirken,Titanium Antivirüs 2006 günde en az bir defa güncellenir.

· Basit kullanım : Yükle ve virüsleri unut

Titanium Antivirüs 2006,yüklendiği andan itibarenPC nizegiren veçıkan bilgileri yapılandırarak,ona virüslerin girebileceğini tamamen kesinleştirip çalışmaya başlar.Yeni Titanium Antivirüs 2006,kullanıcılara maksimum kolaylık önermek için tasarlanmıştır : kullanıcıya-dost,sezgisel,otomatik güncellemelerle,taramalarda açık-dürüst raporlarla...

· Maksimum Hız,Minimum kaynak kullanımı

Titanium Antivirüs 2006 tarama motoru tüm bilgileri kontrol eder ve bütün sistem kaynaklarını açıkça kullanır.Sonuçta,siz antivirüs yazılımının farkında bile olmadan tehlikeden korunursunuz.

· En son internet tehlikeleri hakkında dakika dakika haberler

Yeni Titanium Antivirüs 2006 yeni virüsler ve diğer internet tehlikeleri hakkında günü yakalamanızı sağlar.Bu bilgi PC masa üstünüzde,sizin virüslerin erişiminden uzak durmanıza yardımcı olan anahtar data ile,her gün görünür.

· 365 gün 24 saat teknik destek *

Teknik desteğimiz ve PandaLabs uzmanlarımız her an, ne zaman ihtiyacınız olursa size yardıma hazırdır.Panda Uluslararası Alarm Ağı sayesinde,yeni internet tehlikelerine karşı dünyanın hangi köşesinde olursanız olun derhal korunursunuz.

Titanium Antivirüs 2006 yıllık servisleri ek ücret olmaksızın içerir : 24 saat e-posta ve Internetten teknik destek, bilinmeyen virüslere karşı 24 saat SOS Virüs ve her gün güncellemeler.



İNDİR


alıntıdır

 

ttambas

Üye
24 Ağu 2006
150
1
yaa arkadaşlar ben bişey download etmek istediğimde ya da dos altına girmek istediğimde lap top kendi kendine reset atıyor bunun nedeni nedir bilen var mı?
 

C0M!S3R-eX

Uzman üye
14 Kas 2006
1,174
27
Kesinlikle tavsiye etmem ben kullandım gerçekten çok ksaıyo.
Ayrıca silmesi de ayrı bir dert.
 

ROLAT

Katılımcı Üye
12 Kas 2006
885
5
bende bilmiyom

FaTaL ERROR

Uzman üye
22 Ara 2006
1,196
23
Siber Alem
arkadashım paylaşımına teşekkürler ama kesinlikle ben tavsiye etmem çünkü hem kötü bir program hemde yeterli güvenlik sağlamıyo hemde bilgisayarı çok kasıyo
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.