Panda Antivirus + Firewall 2008 + key fulll

kılıczade

Uzman üye
29 Eyl 2007
1,080
16
izmir *35*
download: http://www.tamindir.com/yukle.asp?id=667


key:gvergb5re6erh5esg

Panda Antivirus + Firewall 2008 - Yeni

Yükleyin ve virüsleri spyware`leri unutun... Firewall ile güven içinde kalın. Bilgisayarınızı kale yapın...


Panda Antivirus + Firewall 2008 ile bilgisayarınızı korumak artık çok kolay. Sadece yükleyin ve gerisini Panda Antivirus`e bırakın. Ve güvenli bir şekilde chat yapın, internette dolaşın, resim veya müziklerini internet ortamında arkadaşlarınız ile paylaşın. Pc güvenliğiniz ile ilgili hiç bir şeyi dert etmenize artık gerek yok.


Özellikler:
- Antivirus özelliği
- AntiSpyware özelliği
- AntiPhishing özelliği
- AntiRootkit özelliği
- Profesyonel Sistem taraması
- TruPrevent özelliği
- Firewall (Güvenlik Duvarı)

Yeni Özellik! Online Tarama

TotalScan Pro ile PC`niz için daha derin taramalar
Yeni Panda TotalScan Pro ile periyodik olarak sistem taraması yapabilme olanağına sahip olma imkanı bulunuyor. Geçmişteki zararlı girişleri kayıt edip bunları yeniden girmeye çalıştıkları anda da etkisiz hale getirerek arama sürelerini kısaltmayı da başarıyor. Her zaman için en tehlikeli girişler için tetikte!

Yeni Jenerasyon AntiVirus

Otomatik olarak tüm virüs tiplerini belirler ve etkisiz hale getirir
Eğer bir harddiskiniz kaybolduysa, eğer bilgisayarınız başlatılırken bir hata çıkıyorsa, veya bir dosyanız kullanılamaz bir durumda ise, veya bu gibi durumlara benzer durumlar ile karşılaşılıyorsa sisteme bir virüs bulaşmış olabilir. Bu durum internette sörf yaparken, bir dosya indirmişken, bir mail eklenti dosyası açarken oluşmuş olabilir. Truva atları veya solucanlar için de aynı durum geçerlidir tabiki.
Panda Antivirus + Firewall 2008 ile interneti rahatça kullanabilir, download yapabilir veya dosyalarınızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Ve üstelik virüs, solucan veya truva atları için hiç bir endişeye kapılmanıza gerek yok. Sisteminizin hastalık kapmasını unutun!
Güçlü Anti-Spyware(AntiCasusyazılım)

Bilgisayarınızı Spyware`lerden koruyun
Bilgisayarınızın yavaşlaması, istenmeyen ve her an her yerden karşınıza çıkan açılır pop-up pencereleri, bir anda değişen sistem özellikleri... Bunlar bir spyware`in sisteme giriş yaptığının işaretleri olabilir. Gerçek tehlike ise bu casusların sizin gizli ve önemli dosyalarınıza erişmesi ve bunları çalması olacaktır. Üstelik sizin bu durumdan haberiniz bile olmayacaktır.
Panda Antivirus + Firewall 2008 spyware`leri belirler ve tamamı ile sistemden siler. Ve güvenliği belirsiz olan programları da otomatik olarak veya isteğe bağlı olarak siler. detects and completely removes spyware and other annoying programs automatically. Özel dosyalarınızı güvence altına alın!
AntiPhishing

Online dolandırıcılara karşı kendinizi savunun
Bir çok email sizin online banka hesapları bilgilerinizi ele geçirmek için düzmece olarak hazırlanmıştır. Sizin bankanız tarafından gönderilmiş bir email olarak gözükecek şekilde düzenlenen bu tarz emaillar sizin banka hesaplarınıza ulaşmak için düzenlenmiştir. Bu tür tuzaklara düşmenin maliyeti oldukça pahalı şekilde sonuçlanabilir. Banka hesaplarınız elinizden gidebilir. Hesaplarınızdaki paralar bir anda çekilebilir. Panda Antivirus + Firewall 2008 bu tür emailleri belirleyerek sizi uyarır.
Panda Antivirus + Firewall 2008 sizi bu tür tehlikelere karşı korur. Banka ve alışverişlerinizi güven içinde yapın!
Tehlikeli web sitelerine karşı koruma

İzinsiz web sitelerine karşı kendinizi koruyun
Bir çok zararlı yazılım sertifikasız bir internet sitesine girdiğiniz zaman sisteminize sızar. Panda Antivirus + Firewall 2008 tehlikeli web sitelerine karşı ve buralardan gelebilecek tehlikelere karşı her zaman tetikte. İnternette güvenle sörf yapın!
AntiRootkit

Gizli şekilde Pc`nize sızmaya çalışanları belirler
Rootkit`ler gizli girişlerdir ve özellikle güvenlik duvarlarına farkettirmeden sisteme sızmaları ile ünlüdür. Bu girişler sistem işlemi olarak gözükürler bu sebeple belirlenmeleri oldukça zordur. Panda Antivirus + Firewall 2008 ile bu sorunları dert etmenize gerek kalmaz. Yardımcı koruma sistemleri sisteminize sızmaya çalışan tüm girişleri engeller. Gizli, görünmez girişlere karşı Pc`nizi koruyun!
TruPrevent® Teknolojisi

Çifte koruma
Bazı girişler bir kaç saat içerisinde oluşur ve yayılır. Bu sırada Pc`niz bu girişlere karşı kendisini koruyabilecek güncellemeleri yapamamış olabilir. Ve böylece saldırıya açık hale gelmiş olursunuz. İşte burada devreye Panda Antivirus + Firewall 2008`in sahip olduğu TruPrevent teknolojisi devreye giriyor. Bu gelişmiş teknoloji zekice bir şekilde sisteminize girmeye çalışan yazılımı tarıyor ve anında zararlı bir yazılım olduğunu anlayıp sisteme girişini tamamen engelliyor. Yani daha size ulaşmadan virüs ortadan yok oluyor. Bunun anlamı ihtiyacınız olduğu anlarda size destek kuvvet veren bir teknolojinin her daim yanınızda olması demektir. Kimliği belirsiz girişlerden bir adım önde olun!
Kişisel Yönlendirilebilir firewall (güvenlik duvarı)


Hacker ve davetsiz misafirleri engelleyin
İnternete bağlandığınızda bir çok program Pc`nize sızmaya çalışır. Bazıları çok tehlikeli değildir ve bunları bir kaç güncelleme ile geçiştirebilirsiniz. Ancak diğerleri sizin bağlantınızı veya bilgisayar kontrolünüzü ele geçirmeye yöneliktir.
Panda Antivirus + Firewall 2008 düzenlenebilen kişisel güvenlik duvarı sayesinde davetsiz misafirleri ve hackerları engeller. Bilgisayarınızı kaleye dönüştürün!
Günlük olarak yapılan güncellemeleri ile her daim tam güvenlik sunar!

İstenen en düşük Sistem özellikleri:

İşlemci: Pentium 150 MHz veya daha hızlı

RAM: 96 MB (256MB tercih edilir).
Hard disk: 230 MB boş hafıza.

İşletim sistemi: Windows Vista 32 & 64 bit, Windows XP 32 & 64 bit, Windows 2000.
Internet Explorer 6.0.
CD-ROM sürücü.

hakediyorsam +rep lütfen



 

tery588

Yeni üye
24 Ocak 2008
1
0
kardeş bu antivirüs prog için sağolda bana crack keygen veya ne bilim serial hiç olmadı username password lasım hiçbi şekilde olmuyo muhbet annamadım yukarda verdiğin key neyin keyi onuda çözebilmiş değilim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.