Panlrxk - Find Social Media Profiles by Username 🔍

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan twiez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

twiez

Katılımcı Üye
217 E Broadway, New York, NY 10002, United States
Merhaba, Proje Hakkında
Panlrxk, kullanıcı tarafından girilen bir kullanıcı adına göre çeşitli sosyal medya ve forumlarda profilleri arayıp bulan bir Python uygulamasıdır. Proje, birçok popüler platformda tarama yaparak kullanıcı profillerini tespit edebilmekte ve bulunan profilleri anında bağlantı olarak sunmaktadır.

GitHub

Not:
Bazı arkadaşlar "Bunun yerine Sherlock kullanabilirdin" şeklinde yorum yapabilir. Ancak ben böyle düşünmüyorum. Kendi aracını yazmak, sadece mevcut bir aracı kullanmaktan daha mantıklı bir seçimdir. Bu süreç, hem yazılım becerilerimi geliştirmeme yardımcı oldu hem de projeme kendi tarzımı katma fırsatı sundu. Kendi araçlarınızı geliştirmenin, öğrenme sürecinde büyük katkı sağladığını düşünüyorum. Umarım Beğenmişsinizdir.

Eline sağlık, tabii ki kendi projelerimizi geliştirmek bizi geliştirecektir. Sırf piyasa da var diye kötüleyecek halim yok hatta başarılı bir proje olarak görüyorum. Zamanında facebook piyasayı kasıp kavururken instagram'ı yapan eleman şey mi dedi "Piyasa da facebook var bu proje tutmaz" Her zaman herşey için bir rakip gerekiyor. Hangisi iyi ise onun kazanması gerekiyor. Eline emeğine sağlık.

Eline sağlık, tabii ki kendi projelerimizi geliştirmek bizi geliştirecektir. Sırf piyasa da var diye kötüleyecek halim yok hatta başarılı bir proje olarak görüyorum. Zamanında facebook piyasayı kasıp kavururken instagram'ı yapan eleman şey mi dedi "Piyasa da facebook var bu proje tutmaz" Her zaman herşey için bir rakip gerekiyor. Hangisi iyi ise onun kazanması gerekiyor. Eline emeğine sağlık.
Teşekkürler hocam :)

Tek bir kullanıcı adını tüm platformlarda kullanabilme ihtimalı oldukca düşük birrinde twiezdir birinde tWieZZ22 ' dir

Merhaba, Proje Hakkında
Panlrxk, kullanıcı tarafından girilen bir kullanıcı adına göre çeşitli sosyal medya ve forumlarda profilleri arayıp bulan bir Python uygulamasıdır. Proje, birçok popüler platformda tarama yaparak kullanıcı profillerini tespit edebilmekte ve bulunan profilleri anında bağlantı olarak sunmaktadır.

GitHub

Not:
Bazı arkadaşlar "Bunun yerine Sherlock kullanabilirdin" şeklinde yorum yapabilir. Ancak ben böyle düşünmüyorum. Kendi aracını yazmak, sadece mevcut bir aracı kullanmaktan daha mantıklı bir seçimdir. Bu süreç, hem yazılım becerilerimi geliştirmeme yardımcı oldu hem de projeme kendi tarzımı katma fırsatı sundu. Kendi araçlarınızı geliştirmenin, öğrenme sürecinde büyük katkı sağladığını düşünüyorum. Umarım Beğenmişsinizdir.
Sherlok tooluna benziyor bu toollar çok bir işe yaramaz yinede eline sağlık.

Tek bir kullanıcı adını tüm platformlarda kullanabilme ihtimalı oldukca düşük birrinde twiezdir birinde tWieZZ22 ' dir
Evet, haklısınız ancak, hiçbir programın bir kişinin tüm sosyal medya hesaplarını kesin olarak bulabileceğine inanmıyorum.
Sherlok tooluna benziyor bu toollar çok bir işe yaramaz yinede eline sağlık.
Bu tür araçların, özellikle sosyal medya ve forumlarda profil bulma konusunda faydalı olabileceğine, kullanıcı adları üzerinden bilgi toplamak, araştırmalar veya kişisel güvenlik açısından değerli olabilir. Teşekkürler yine de

Böyle bir projeyi boş bırakma bence, daha da geliştir.

Merhaba, Proje Hakkında

GitHub

Not:
Ellerine sağlık. Bu bence python için başlangıç projeler arasında olabilir. Kullanıcı bir input girer ve listedeki sitelerde örnek olarak "Instagram{veri}" şeklinde tarama yapılır. Sonrasında siteye bir requests giderek sayfanın çalışabilirliğine bakılır oto olarak. Bence bu tarz araçlar ciddi olarak pek işe yaramaz çünkü "twiez" adında başka bir kişi de olabilir. Mesela sen bir "mehmet kır" (Tamamen örnektir bu kişi var ise hiçbir alakam yoktur) kişisini aratacaksın. Bir sürü mehmet kır profili var veya adam ismini kullanmaz ig hesabında veya başka bir platformunda gibi gibi. Tekrardan ellerine sağlık reis.

Ellerine sağlık. Bu bence python için başlangıç projeler arasında olabilir. Kullanıcı bir input girer ve listedeki sitelerde örnek olarak "Instagram{veri}" şeklinde tarama yapılır. Sonrasında siteye bir requests giderek sayfanın çalışabilirliğine bakılır oto olarak. Bence bu tarz araçlar ciddi olarak pek işe yaramaz çünkü "twiez" adında başka bir kişi de olabilir. Mesela sen bir "mehmet kır" (Tamamen örnektir bu kişi var ise hiçbir alakam yoktur) kişisini aratacaksın. Bir sürü mehmet kır profili var veya adam ismini kullanmaz ig hesabında veya başka bir platformunda gibi gibi. Tekrardan ellerine sağlık reis.
Evet, basit bir proje saten genelde aynı adı kullanan kişilerde işe yarayabilir %100 hedef kişinin hesaplarını bulmak çok zor saten teşekkürler.

Son düzenleme:
Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.