Merhaba, Proje Hakkında
Panlrxk, kullanıcı tarafından girilen bir kullanıcı adına göre çeşitli sosyal medya ve forumlarda profilleri arayıp bulan bir Python uygulamasıdır. Proje, birçok popüler platformda tarama yaparak kullanıcı profillerini tespit edebilmekte ve bulunan profilleri anında bağlantı olarak sunmaktadır.
Panlrxk, kullanıcı tarafından girilen bir kullanıcı adına göre çeşitli sosyal medya ve forumlarda profilleri arayıp bulan bir Python uygulamasıdır. Proje, birçok popüler platformda tarama yaparak kullanıcı profillerini tespit edebilmekte ve bulunan profilleri anında bağlantı olarak sunmaktadır.

GitHub
Not: Bazı arkadaşlar "Bunun yerine Sherlock kullanabilirdin" şeklinde yorum yapabilir. Ancak ben böyle düşünmüyorum. Kendi aracını yazmak, sadece mevcut bir aracı kullanmaktan daha mantıklı bir seçimdir. Bu süreç, hem yazılım becerilerimi geliştirmeme yardımcı oldu hem de projeme kendi tarzımı katma fırsatı sundu. Kendi araçlarınızı geliştirmenin, öğrenme sürecinde büyük katkı sağladığını düşünüyorum. Umarım Beğenmişsinizdir.