- Konbuyu başlatan
olabilir herkesin amacına göre değişir3'ü arasından kali en işlevselidir hocam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilir herkesin amacına göre değişir3'ü arasından kali en işlevselidir hocam
Anladım Dostum, Penetrasyon Testlerinde Blackarch açık ara öndedir stabil,hafif ve kararlı çalışır ileri seviye linux bilgisi gerektirsede linux'un keyfini bu Distroda çıkarıyosunuz desem yeridir. Kali ve Parrot ise son zamanlar güzel ivme kazanmış ve kararlı birer distro haline gelmiştir ve başlangıç seviye sibercilere hitap eder ama benim favorim herzaman Blackarchtan yana olmuştur.hocam başlıktakilerden bahsediyorum. yazmasam her gelen 3 üde debian tabanlı deyip gülüp geçecek zaten öyle olduğu için sonradan ekledim orayı : )
Haklısınız hocam. kali vb. de ileri seviyeye geldikten sonra blackarcha geçmek çok mantıklı olur çünkü profesyoneller için çok işlevseldir bence.Anladım Dostum, Penetrasyon Testlerinde Blackarch açık ara öndedir stabil,hafif ve kararlı çalışır ileri seviye linux bilgisi gerektirsede linux'un keyfini bu Distroda çıkarıyosunuz desem yeridir. Kali ve Parrot ise son zamanlar güzel ivme kazanmış ve kararlı birer distro haline gelmiştir ve başlangıç seviye sibercilere hitap eder ama benim favorim herzaman Blackarchtan yana olmuştur.
Dediğiniz gibi hocam son dağıtımlarda nedense linux farkını pek göremez oldum tabii bu benim için böyleAnladım Dostum, Penetrasyon Testlerinde Blackarch açık ara öndedir stabil,hafif ve kararlı çalışır ileri seviye linux bilgisi gerektirsede linux'un keyfini bu Distroda çıkarıyosunuz desem yeridir. Kali ve Parrot ise son zamanlar güzel ivme kazanmış ve kararlı birer distro haline gelmiştir ve başlangıç seviye sibercilere hitap eder ama benim favorim herzaman Blackarchtan yana olmuştur.
Hocam kötü değil zaten ama rengarenk pırıl pırılBazen biraz rahatsızlık vereblilir ama bence tasarımını güzel yapmışlar
archlinux içinde blackarch ve ya direk blackarchPeki size sorsam, sizin antidepresanınız nedir?
BlackArch, Cyborg, Backbox v.s. de ekliyebilirsiniz
NOT : Arkadaşlar hepsinin aynı dağıtım (debian) olduğunu biliyorum burda amaç sizin tercihiniz ne ve sohbet dönsün diye.
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.