Pasif Gelir Kaynağı Arıyorum

fyaman27

Yeni üye
23 Mar 2018
20
0
Gaziantep
Arkadaşlar Uzun uzun yazılacak konular var türkiye ekonomisi malum ben kendi adıma söylersem 23 yaşındayım elimde lisans diploması var ama insan şu ekonomi şartlarında insan ister istemez gelecek kaygısı altında 4,5 atarak geliyor bu yaşa heleki birde evlilik v.s düşünüyorsanız ülkemizde yaşamak gün geçtikçe zorlaşmakta vs.vs. neyse demek istediğim şu bildiğiniz:

Pasif gelir ek gelir elde etme yönteleri v.s varsa paylaşır mısınız?

Valla bi süre sonra insanın psikolojisi bozulma noktasına geliyor yani. Katkı sunan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
VESSELAM.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Algoss35

Üye
22 Tem 2014
224
4
Valeria
Cevap: Pasif Gelir

Arkadaşlar Uzun uzun yazılacak konular var türkiye ekonomisi malum ben kendi adıma söylersem 23 yaşındayım elimde lisans diploması var ama insan şu ekonomi şartlarında insan ister istemez gelecek kaygısı altında 4,5 atarak geliyor bu yaşa heleki birde evlilik v.s düşünüyorsanız ülkemizde yaşamak gün geçtikçe zorlaşmakta vs.vs.

neyse demek istediğim şu bildiğiniz pasif gelir ek gelir elde etme yönteleri v.s varsa paylaşalım birbirimize yardımcı olalım valla bi süre sonra insanın psikolojisi bozulma noktasına geliyor yani.

Katkı sunan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
VESSELAM.

forumda konu mevcut para kazanma yöntemleri anket doldurma falan yazıyor bi araştır derim.
 

sky2222

Katılımcı Üye
17 Nis 2020
487
6
Threadripper
Cevap: Pasif Gelir

Pasif gelir derken ilk önce uzun vadeli hesaplar yapılmalı , çünki kısa vadede bir şey kazanmak istiyorsanız bu mümkün değildir.THT Para kazanma bölümü var , oraya bir bakınabilirsin , ama bizim sana söyleyeceğimiz yolları zaten biliyorsun , çünki buraya gelinceye kadar her halde çok fazla blog ve makale okumuş olmalısın.
İnternetten kazanç bölümü: https://www.turkhackteam.org/internetten-kazanc/

Sana bununla alakalı söyleyebileceğim en iyi tavsiye şu olur: Bir telegram grubu gibi bir toplum kur ve oraya senin gibi para kazanmak isteyen arkadaşları ekle , birlikte airdrop kovalayın , ref kasın ve s. Bunu yapmanın çok fazla artısı vardır , scam olunca birlikte şikayet edebilirsiniz. :D
 

sky2222

Katılımcı Üye
17 Nis 2020
487
6
Threadripper
Cevap: Pasif Gelir

Yatırım derken , eğer yatırım tavsiyesi almak istiyorsan ne kadar vesaitin var , hangi vadede yatırım yapmak istiyorsun gibi bilgileri verirsen ilgili arkadaşlar yatırım tavsiyesinde bulunurlar , ama bu THT forumunda konuşulacak gibi bir mesele değildir...
 

oscuro

Yeni üye
16 Eki 2020
17
0
Cevap: Pasif Gelir

Merhaba,

Kendi yaptığım bir şeyi paylaşayım sizinle. Ponzi sistemlere ilk girip ilk çıkanlar olmak.
Kaybedince üzülmeyeceğiniz miktarlarda yatırım yapıp ana para + kar aldıktan sonra çıkmasını bilmek gerekli.

Dediğim gibi kaybedince üzülmeyeceğiniz miktarlar olmalı. Kısa zamanda hızlı kazanıp / kaybedebilirsiniz.
 

ѕeleɴια

Kıdemli Üye
18 May 2018
2,619
907
ZYZZ
Cevap: Pasif Gelir

Merhaba çevremde bu işlerde çalışan çok insan var. Neyse pasif gelire geçmeden önce sana söylemem gereken bir şey var asla korkma! Korkarsan ilerde geldiğin yerde vah vah keşke korkmasaydım da arkadaşlarımın dersleri benden kötü olmasına rağmen daha iyi bir pozisyondalar şuan ben korktum kendime yakıştırmadım demeyesin :) . Bunu çevremdeki insanlara bakarak söylüyorum. Şuanki konumları çok iyi ama kendisinden daha başarısız insanlar çok daha iyi bir konumda, sorduklarımda verdiği cevaplar


" Biz korktuk kendimize yakıştırmadık bu yüzden burdan başladık "


Neyse konuyu çok değiştirmeden pasif gelir kazanma yöntemleri;


1 ) Ev almak kiraya vermek


2 ) Borsa işleri


3 ) Altın, dolar yatırım işleri


4 ) Prim işleri


Bunlar pasif gelir kazanma yöntemleridir. Ama nasıl iyi bir şekilde yapacağınız konusunda yardım edemem çünkü beni aşar :) ama şöyle bir şey söyleyebilirim para işlerinde ne kadar erken başlanırsa o kadar iyidir geç başlanırsa sizden erken başlayanlar sizi yer :) bu yüzden daha fazla geç kalma.


Bu tarz işlerde en iyiler çocuk yaştan başlıyor daha da geç kalmamanı öneririm. İyi forumlar başarılar ve kolaylıklar dilerim
 

MrSytem

Katılımcı Üye
30 Ağu 2019
591
4
Cevap: Pasif Gelir

Merhaba şuan internetten para kazanmak için en alternatif yöntem freelancer olarak çalışmakdır.Onun dışında blog sitesi açabilirsiniz veya oyun sitesi açıp gelen reklamlardan vb para kazanabilirsiniz.

İyi Forumlar
 
Son düzenleme:

lyxG

Anka Team Junior
15 Ocak 2019
302
71
Merhaba :) herkes aynı duruma düşebilir düşmeyen bilemiyor. Öncelikle İnstagram işine girmeniz rahat ettirecektir ardından crack öğrenirseniz hq combo... birçok hesap satar günlüğünüzü çıkarırsınız sosyal medya'da gelişen yerlere bakın. Önerebileceğim yerler yabancı olarak vereyim devamını siz getirin :) cracked.to
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.