Password Door v8.3 şifreleyici + key full

kılıczade

Uzman üye
29 Eyl 2007
1,080
16
izmir *35*
download:http://www.tamindir.com/yukle.asp?id=2790
key-Link: http://uploaded.to/?id=kwcio7





Internet Explorer, Word, Excel, Winzip gibi programlara şifre koyup bu uzantılara girilmesini engelleyebilirsiniz.Böylece sizin dışınızda hiç kimse bu korumayı aşamaz.Programın yapısında kendi dahil ettiği programlar mevcut fakat sizde ayarlardan kendi istediğiniz programı dahil edebilirsiniz.İsterseniz Windows Media Player, Real One, AcdSee, Outlook Express gibi en önemlilerini,isterseniz sizin hafızaya katacağınız programları koruyun.Belli tuş kombinasyonu oldugu için kullanımı kolaydır ve ufak bir boyuta sahiptir.
pdinfo_1.gif


Programın açılımıda,silinmeside şifre korumasına bağlı olduğu için admin koruması vardır yani sizin dışınızda kimse programı elleyemeyecektir.

Parola korumasında zamanlama özelliğide bulunmaktadır.Örneğin belli günlerde belli saatlerde ayarlamalar yaparak o saatler içinde şifre koruması dahilinde tutabilirsiniz.



hakediyorsam +rep lütfen
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.