Password Protector indir

High Hacker

Uzman üye
25 Ağu 2011
1,540
0
İzmit
Password Protector indir Kategori: Internet Alt Kategori: Guvenlik Lisans: Shareware/Deneme Boyut: 372 Kb İşletim Sistemi: Windows(Tümü) Dili: Eng Üretici Firma: Password Security Technology


Password Protector

Programı İndir
tanitim.jpg
Tanıtım;

Password Protector adından da anlaşılacağı gibi bir şifre-koruma programıdır. Password Protector çoğu anti virüsün yapamadığını yapar, bilgisayarınıza giren spyware ve trojanların şifrelerinizi çalmasını engeller. Bilgisayarınıza zarar gelse de tekrar format atabilirsiniz fakat bir banka şifreniz çalınırsa bu size çok pahalıya patlar. Password Protector diğer Anti-Spywarelere ve Trojan temizleyicilere benzemez. Bir spyware veya trojan sizin sisteminize yerleştiğinde ve şifrenizi, kredi kartı numaranızı veya herhangi şahsi bilginizi çalmaya çalıştığında Password Protector o anki hareketi belirler ve size zamanında bildirir. Hatta en yeni çıkan spywareler, trojanlar ve diğer bilinmeyen zararlı dosyaların sisteminizden hiçbir şey çalamamasını sağlar. Bilgisayarınız Password Protector koruması altındayken bir şifre girerken kendinizi daha fazla güvende hissedeceksiniz ve ekstra bir koruma altında olacaksınız. Programın 1.6 versiyonunda mevcut özellikler geliştirilmiş, daha pratik engelleme stratejileri eklenmiştir. Eğer Password Protector’u satın almak isterseniz üreticinin sitesinden $29.00 vererek alabilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.