PC Cafe Nedir? - Türkiye Nfinity Premium Kafe Adresleri

TURKSTFN

Yaşayan Forum Efsanesi
4 Nis 2013
23,056
1
Point Blank oynadığınız internet kafe, Nfinity Premium Kafe mi?
Eğer değilse, çok şey kaçırıyorsunuz!
Nfinity Premium Kafeler, Nfinity Games’in çalışma ortağı olan Özel İnternet Kafeler olup, tüm Nfinity Games oyuncularına muhteşem avantajlar sağlar!

Nfinity Premium Kafe olan internet kafelerde Nfinity Game’in resmi sanal para birimi olan NG alabilir, Nfinity Premium Kafelere özel oyun içi ve oyun dışı avantajlardan da yararlanabilirsiniz!


"E-Pin, Elektronik Pin'in kısaltılmış halidir. E-Pin internet üzerinden bir ürünün alınması için geliştirilmiş özel kodlardır. Satın alınan kodlar bu sayfada bulunan E-Pin yükleme alanına girildiğinde karşılığı olan ürün hesabınıza yüklenecektir.

Nfinity Games yalnızca NG satışı yapmaktadır. NG dışında herhangi bir sanal ürün için (silah, ekipman, puan vb.) E-Pin satışı yapılmamaktadır."

Nfinity Premium Kafelerde nasıl avantajlar var?


Oyun içi ve oyun dışı etkinlikler!
Premium Kafe kullanıcılarına özel GM ziyaretleri, Lan Partileri ve dahası!
Poster, T-shirt gibi hediye kazanma şansı!

“Hepsi bu mu?” demeyin, iyisini sona sakladık!
te çok yakında gelecek Nfinity Premium Kafelerin gerçek ayrıcalıkları!


Nfinity Premium Kafelerde Point Blank oynayanlar daha fazla XP ve Puan kazanacak!
Yalnızca Nfinity Premium Kafelerde Point Blank oynayanların kullanabileceği özel Premium Silahlar ve Ekipmanlar!

Şimdi bir daha düşünün Point Blank oynadığınız internet kafe, Nfinity Premium Kafe mi?
Eğer değilse internet kafe sahibiyle ciddi bir konuşma yapma vaktiniz geldi...
Point Blank

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.