Photoshop Zor Diyen Arkadaşlar Buyrun Bu Proğramı Bir Deneyin (Hem de TÜRKÇE)!!!!!!!!

by-RiChEs

Kıdemli Üye
3 Eki 2007
2,667
53
Vatan
boyutu küçük fakat bir o kadar maharetli bir resim proğramı. Özellikle resim konusunda Photoshop proğramının ne kadar iyi bir proğram olduğunu hepimiz biliyoruz, fakat zor olduğu için kullanamıyoruz. Bu proğram özellikle Rötuş olayı için yapılmış. Proğram sayesinde resimlere çok basit bir şekilde etkileyici rötuşlar yapabiliriz.Proğramın orjinali İngilizce'ydi ama türkçe yasmasını da verdim programın büyük bir bölümü türkçe olarak kullanılabilir.



Proğramın Adı Ve Sürümü : MakeUp Pilot 1.35
Buraya iki adet resim ekliyorum inceleyebilirsiniz:

Orjinal Resim:


Rötuşlanmış Resim:


Proğramı indirebileceğiniz download linki:

http://www.colorpilot.com/load/makeup.exe


Birinci Türkçe Yama Linki:
http://rapidshare.com/files/16334032..._yama.rar.h tml

İkinci Türkçe Yama Linki:
http://rapidshare.com/files/16334275..._yama.rar.h tml

Not:proğramı Türkçe kullanabilmek için indirdiğiniz yama dosyasını kopyalayıp, proğram filesteki Makeup Pilot klasörünün içindeki Langauge Klasörünün içine attığınızda değiştireyim mi sorusuna evet derseniz proğramı Türkçe kullanabilirsiniz..kolay gelsin...
 
Son düzenleme:

crematory

Uzman üye
12 Ara 2007
1,212
29
<? echo “Err
rapiddekiler yani 1, 2 nin devamımı ayrımı?

attımattm sağol denedim çalıştırdım bile :) çoktan

güzel program sağol...

bence bu kardeş repi hakediyor fazlasıyla hemde...

1 Sayfada 3 Mesaj Atmıssın ...

Ben Buna Flood Derim...

Sitede Flood Yasak Ve Bunu Root Administrator Arsenik Duyuru Olarak Belirtti ...

Flood'un Ne Olduğunu Öğrenmek İstiyorsan İmzama Tıkla ...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.