Photoshop'ta saç Kesme Anlatımı

cartman

Katılımcı Üye
28 Ara 2005
932
17
zBjk
Photohopta resimden saçları kesmenin kolay bir yolu var önce kesmek istediğimiz resmi açıyoruz

resim1793qh.jpg


daha sonra background eraser tool u seçiyoruz yada (e) tuşuna basıyoruz

10an.jpg


sonra sampling once, limits contiguous olacak şekilde ayarlıyoruz
21vn.jpg


ve saçların etrafını silmeye başlıyoruz korkmamıza gerek yok sadece kenarları siliyor saçlara zarar vermiyor

42ka.jpg


Ve final

64kv.jpg
 

perikızı1

Yeni üye
15 Mar 2007
1
0
slm arkadaşlar ben ulead gıg programı nasıl kullanılır resinli anlatımını istiyorun yardımcı olursanız sevinirim.birde ben proshow gold programı aldım bilgisayara yükledim ama reklamını kaldıramıyorum keygen varmış dvd nin içinde kaopyala yapıştır yaptım yine kalkmadı benmi açaba beceremedim birde siz yardımcı olsanız hangi aşamalardan geçeçeğim.
 

emre90*

Yeni üye
22 Şub 2007
1
0
yaw kardeş kadının resminin arkasına çok manyak bi manzara koymusun onu nasıl yapıon onuda bı anlatsan şimdide tşk ederim ben daha yeniyim de :D
 

ByToluidin

Özel Üye
27 Ocak 2007
3,111
318
kardeşim sen saç kesme diyosunda sade bunda arka plan degişmiş saçı kesememişisn:..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.