PHP eğitim seti..

08DarkShadow

Katılımcı Üye
24 Ağu 2017
978
1

Arkadaşlar Merhaba Bu gruba bugün ilk gelişim bu arada
Arkadaşlar rica etsem birisi bana PHP orta seviyede öğretecek bir eğitim seti verebilir'mi?
yani hatam varsa düzeltin herhalde hackerlar programlama dillerini genellikle orta seviyeye kadar
biliyorlar diye biliyorum..! Buda size ek olarak sorum olsun
sizce hackerlar programlama dillerini temelini'mi alııyorlar orta seviye'mi öğreniyorlar ileri seviye'mi
yoksa bildiği dillerin hepsinde uzmanlaşıyorlar'mı..?
bu arada arkadaşlar bu konuyu web programlamada açtım ama yeni geldiğim için bilmiyordum
bu tür konular yardım merkezine açılcakmış..

VirtualSystem

Katılımcı Üye
19 Ağu 2017
411
0
Uğraşacağın alana göre bilmen gereken dil, bilmen gereken seviye vs değişkenlik gösterir. Bu arada hacker değil, siber güvenlik uzmanı derseniz daha makbüle geçer o kelime bana küfür gibi gelmekte de :).

08DarkShadow

Katılımcı Üye
24 Ağu 2017
978
1
benimki seviyeli değil

ben öyle bölümlere göre değilde tam hacker olmak istiyorum
yani exploiit yazmak kendi açığımı bulmak tam hacker olmak istiyorum
şimdi ilk web programlama ile başlıyorum
sence doğru yoldamıyım..?
hedeflerim:
html (saten biliyorum)
javascript(yarım yamalak)
php
Sql
web programlama olarak bu kadar
kendi araçlarımı üretmek için
python
ruby öğrenmeyi düşünüyorum
exploit yazmak içinse
c
c#
programlamayı öğrendikten sonra
temel network bilgisi öğrenmeyi düşünüyorum

VirtualSystem

Katılımcı Üye
19 Ağu 2017
411
0
ben öyle bölümlere göre değilde tam hacker olmak istiyorum
yani exploiit yazmak kendi açığımı bulmak tam hacker olmak istiyorum
şimdi ilk web programlama ile başlıyorum
sence doğru yoldamıyım..?
hedeflerim:
html (saten biliyorum)
javascript(yarım yamalak)
php
Sql
web programlama olarak bu kadar
kendi araçlarımı üretmek için
python
ruby öğrenmeyi düşünüyorum
exploit yazmak içinse
c
c#
programlamayı öğrendikten sonra
temel network bilgisi öğrenmeyi düşünüyorum

Exploit yazmaya büyük ihtimalle Buffer Over Flow Attack'larından başlarsın, tavsiyem Assembly C Python :)

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.