PHP İle VPN Dağıtım Scripti |Kendi Vpn Sitenizi Kurun!|

'CaptainKanka

O Şimdi Asker!
14 Eki 2012
1,683
1,257
localhost/admin.php
Merhaba Arkadaşlar

Elimde eskiden kalma bir proxy site gezici scripti vardı bende buna panel ve user özelliği yazarak vpn dağıtım scripti haline getirdim.
Kısaca özelliklere deyineyim.
Bu scripti türkiye dışındaki bir sunucuya kurarsanız curl ile yazılan siteden veri toplar. Tabiki sunucunuzda curl olmalı önemli olan kısım bu.
Ve türkiyeden girilemeyen sitelere bizim sitemiz üstünde girilebilir. Bende buna user ve admin paneli ekleyerek sadece istediğimiz userların
bu adrese erişmesini sağladım. Sitenizden ıban ile ödeme aldıktan sonra üyeye panel üzerinden erişim hakkı verirseniz, üye proxy adresinize kendi üyelik panelinden erişebiliyor.














Dosya İndirme linki


Virüs Total


Sitenin içinde bulunan index.php, contact.php sayfalarını hazır temadan geldi aynı şekil kaldı ve admin paneline bağlamadım. Yani bu iki sayfayı kodlarla düzenleyeceksiniz.
hakkımızda alanı admin paneli üzerinden yönetiliyor.
Admin paneline şifre saldırısı olursa her yanlış girişte ip adresini log alıyor.
Admin paneline girilirse de log alıyor. Bu loglar admin panelinde sergileniyor.
admin panelinden banka bilgileri eklediğinizde üyelere satın al kısmında gözüküyor.
admin panelindeki tüm üyelere tıklarsanız aşağıda yüm üyeler sergilenir oradan güncelle diyerek üyeye giriş yetkisi verebilirsiniz
aynı sayfadan yeni bir üye ekleyebilirsiniz.
iletisim.php deki belirtilen alanlara mail sunucunuzu girerseniz iletisim forumundan yazılan mesajlar admin panelinde gözüküyor ona ek olarak istediğiniz adrese mail olarakta gelir.
Eğer mail özelliğini kullanmayacaksanız


PHP:
header('Refresh: 1; url=tamam.php');
exit;

bu kodu iletisim.php deki aşağıda bulunan

PHP:
$mail->MsgHTML($content);

bu kodun altına yapıştırın.

Önemli diğer kısım ise curl ile alınıp gösterilen sayfada çoğu sitede video çalışmıyor onları fixlemeniz lazım.
Tabiki scripti profesyonel bir şekilde yazdırıp kullanmak isteyen olursa video çalışan versiyonunu da yaparım dm yeterli.
2 günde bu kadar yapabildim dostlar muhteşem değil ama iş görür.
Olabildiğince güvenliğe de önem verdim sql, xss, session copy vs çalışmıyor ama yinede bulursanız bana söyleyin hatamı göreyim.
Diğer bir önemli kısım ise scriptin kurulumu.
Sitedosyaların da bulunan pro.sql dosyasını phpmyadminden içeri aktarınız.
Sonrasında adminbatu/inc/vt.php dosyasına veritabanı bilgilerinizi yazınız.
İyi forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.