Php Maker4.0.2

3333

Emektar
27 Ara 2005
3,212
45
Little Town.
PHP MAKER v4.0.2



Bir veri tabani kullanarak admin paneli yapmak istiyorsan PHPMaker adli program tam sana göre. Bir PHP otomasyon programidir. PHP scriptleri ve Mysql veritabanini kolayca ve çabuk hazirlar. Az sayida mouse tiklamasiyla PHP sayfalarinizi olusturabilirsiniz.
 

ceello

Yeni üye
5 Eki 2007
50
0
dostum ben php öğrenmek istiyorum bunu nerden sağlayabilirim ve ne kadar zaman alır
 

cnshmt

Yeni üye
11 Ağu 2008
1
0
php öğrenmek için

Merhaba,
Php öğrenmek istersen,kursa gitmeni tavsiye ederim. Ben Beşiktaş'ta AKİZA bilişim akademisine gittim. Kursta pratik yaparak öğrenmek benim için çok kolay oldu.
Teşekkürler,
Cenker
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.