Php shell tarayıcı Script [Sitenizde Shell Tarayın]

chocolax

Kıdemli Üye
1 Ocak 2015
3,171
3
Bu script sayesinde kolayca sitelerinizde shell tarayabilceksiniz

Kullanımı : Çok basit ekranda sırasıyla seçenekler mevut base64 eval vs vs onların hepsini yada taramak istediğiniz fonknsiyonu seçiyorsunuz

U7qoCkx.png


Seçtikten sonra başlat diyorsunuz size hangi php dosyasında o fonksiyonlar geçiyorsa önünüze çıkartıyor eğer zaten bir shell script varsa açık kodlu direk olarak kırmızı yada mavi şeklinde dosyalar renk alıyor sizde üstüne tıklayıp silebiliyorsunuz unutmayın mavi kırmızı gibi şeyler yanmasa bile şifreli olan base64 fonksyionlu her dosyaya girip bakın çünkü artık sheller şifreleri olarak atılıyor görüdklerinizi silin )

Sitenizin ana dizinen veyahutta herhangi bir klosöre koyarak site.com/shelltarayici.php şeklinde veya site.com/dosya/shelltarayici.php şeklinde çalıştırdığınızda nerde olursa olsun sitedeki her dosyayı tarayablir..

İndir : shelltarayici
Virus Total : https://www.virustotal.com/tr/file/2d7af80b4246ee42193ff0afed152d259db909b7fc5c518548853c5e6b619632/analysis/1437685795/
 

defendertr

Yeni üye
1 Tem 2022
2
0
harbi işe yarıyor çok teşkkürler daha önce hiç denk gelmemiştim serverdaki bütün shelleri gösteriyor
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.