Pi’yi yurt içinde satın almanın en hızlı yolu: Robotistan!

'iMuh@fiz

Özel Üye
11 Ağu 2012
11,010
4
31
Bakü

Merhaba arkadaşlar,
Bugün size robotistandan bahsetmek istiyorum.
Yurt dışındaki yabancı makaleleri incelerken bazı DIY (kendin yap) parçalarını burada nereden alacağım konusunda bir arayış içindeydim. ilk başta çinlilerin “1 milyoncu”su dealextreme.com dan sipariş etmeyi denedim, yalnız farklı tarihlerde 2 kere verdiğim parçalar elime ulaşmadı. eBay üzerinde bakayım dedim, ben 1 parça istiyorum ama adamlar en az 15lik 20 lik satıyorlar, bu da işime gelmedi, en sonunda imdadıma roboistan.com koştu. Sitede aradığım sensörü buldum, ama site ana sayfasında daha da değişik ve bizi ilgilendiren bir haber vardı: Raspberry Pi’yi KDVdahil 99TL ye tedarik edip satıyorlardı. Nereden satın alacağımızı düşününce en mantıklı çözümn kendilerinden olduğuna kanaat getirdim.
Çünkü;

  • Türkiye’de, Türkçe olup alışveriş sepeti bulunan ve Raspberry Pi’yi alabileceğiniz tek site.
  • Farnell Türkiye Distrübitörü olan Yıldırım Elektronik en son 110 TL civarı bir fiyat biçmekteydi, 20 TL fark var.
  • Fiyatı çok ucuz: Toplu tedarik ile yol parası vs. den de fiyat düştüğünden daha uyguna gelmekte. Farnell İngiltere business siparişinden bile daha ucuza geliyor bu sayede.
  • Raspberry Pi ve DIY devre elemanları haricinde Raspberry Pi kategorisinde ayrıca Raspberry Pi kutusu, adaptörler, kasalar, bağlama kabloları, klave, mouse, HDMI kablosu vs. de bulunduğundan tek kalem sipariş ile tüm ihtiyacınızı tek seferde satın alabilirsiniz.
Raspberry Pi’nizi robotistan.com üzerinden satın almak için buraya tıklayın!
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.