Pjak ın Bittiğinin Resmidir

30 Ağu 2011
72
0
Samsun
İran bayrağı dikti!

İran, sınır bölgesini terör örgütü PJAK militanlarından temizlediklerini bildirdi

[FONT=Helvetica,Verdana,Arial][/FONT]

210920111408294026256_2.jpg
İran Devrim Muhafızları "Pasdaran" resmi internet siteleri Sepahnews'den yaptığı açıklamada, terörist grup PJAK'a karşı yürüttükleri birçok ve kararlı operasyonun ülkenin kuzeybatısını bu devrim karşıtlarından temizlemeye ve tüm sınır boyunca kontrolü yeniden sağlamaya olanak tanıdığını belirttiler.

Pasdaran'ın kara kuvvetleri komutanlarından General Muhammed Taki Ossanlu da bu operasyonlar sırasında devrim karşıtlarının ağır kayıp verdiklerini, İran topraklarını terk etmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Devrim Muhafızları, Kara Kuvvetleri'nin desteğinde temmuz ortasında ülkenin kuzeybatısında Irak sınırı boyunca PJAK'a karşı geniş çaplı bir saldırı başlatmıştı.
210920111600177495605_3.jpg


İran PJAK kampı görüntülerini yayımladı


İran, terör örgütü PKK'nın ülkedeki uzantısı PJAK'ın terk ettiği ve Devrim Muhafızları askerlerinin ağır silahlarla birlikte konuşlandığı üssün görüntülerini yayınladı.

Devlet televizyonundan yayımlanan görüntülere, İran-Irak sınırın tam sıfır noktasındaki Casusan adlı üssün, PJAK güçlerince tamamen boşaltıldığı ve İran askerlerinin aralarlarında tankların da bulunduğu ağır silahları bu noktaya yerleştirdiği duyuruldu.

Kamptaki PJAK flamalarını indiren askerler, büyük İran bayraklarını astı. Yüksek dağın üzerine kurulmuş ve bölgeye kuş bakışı konumundaki üste, birçok tünel bulunuyor.

PJAK'ın geri çekilmesi için Tahran yönetiminin tanıdığı süre dolmadan örgütün Pazar gecesi söz konusu bölgeyi terk etmek zorunda kaldığı belirtildi. Kampın, örgütün İran'ın içindeki en önemli ve ana kampı olduğu kaydedildi.

İran, ay başından itibaren Irak sınırındaki dağlık bölgelerde PJAK'a yönelik yoğun operasyonlar yürütüyor. PJAK, operasyonların başlamasından birkaç gün sonra ateşkes çağrısında bulundu. İran ise ön koşul olarak örgütün ülkedeki sınır topraklarını boşatmasını istiyor.

KAYNAK
 

MaSKBoY

Katılımcı Üye
11 Ağu 2011
904
0
Onların temizlenmesi için ilk önce akıllarının temiz olması lazım yani biz ne kadar öldürsek bitirsek adamların aklı fesat hemen başka birilerini dağa çıkarırlar...
 

umut39

Yeni üye
14 Eki 2011
5
0
doğru diyosunuz . onların bu beyınlerındeki törerist zihniyetini almak lazım .
 

Alagros

Adanmış Üye
10 Kas 2011
7,364
1
EJAAD.
İrandaki pjak bitirildi fakat artık İran'daki PJAK cılar kacarak TÜRKİYE'ye geliyor ve burda pkk ya katılıyorlar.pjakın bitirilmesi TÜRKİYE icin avantaj mı dezavantaj mı bilemiyorum...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.