PKK İhbar Hattı Alo 140 Kuruldu

Daky Laynes

Katılımcı Üye
4 Eki 2015
760
0
İzmir
Terör İhbar Hattı Kuruldu, Teröristi İhbar Edene Ödül Verilecek

Artan terör olaylarına karşılık, "Alo 140 Terör İhbar Hattı" kuruldu. Teröristleri ihbar eden vatandaşlara 200 bin liraya kadar ödül verilecek.

Son zamanlarda artan terör olayları dolayısıyla terörle mücadele kapsamında "Alo 140 Terör İhbar Hattı" kuruldu. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından Elektronik Haberleşme Sektöründe Acil Yardım Çağrı Hizmetlerine İlişkin Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle, Acil Yardım Çağrı Hizmeti Numaraları'na "Alo 140 Terör İhbar Hattı" da eklendi.


PARA ÖDÜLÜ VERİLECEK

İçişleri Bakanlığı'nca 31 Ağustos'ta Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Terörle Mücadele Kanunu Kapsamına Giren Suçların Faillerinin Yakalanmasına Yardımcı Olanlara Verilecek Ödül Hakkında Yönetmelik"e göre, suç faillerinin yakalanmasına yardımcı olanlara veya yerlerini ya da kimliklerini bildirenlere para ödülü verileceği açıklanmıştı.

ÖDÜL 200 BİN TL'Yİ GEÇEMEYECEK

Buna göre, ödüllendirilecek kişinin Türk vatandaşı olması gerekmezken, ödüllendirme için kişinin talebi zorunlu olacak. Ödülün miktarı, sağlanacak bilgi, aydınlatılacak suç veya ihbar edilecek fail dikkate alınarak komisyon tarafından belirlenip ilan edilecek. Ancak bu miktar 200 bin lirayı geçemeyecek.

20 KATINA ÇIKARILABİLECEK

Suç failinin terör örgütünde üst düzey yönetici olması veya aydınlatılacak suçun toplumda oluşturduğu infial ve etki de dikkate alınarak ödülün miktarı, komisyonun önerisi ve İçişleri Bakanı'nın onayıyla 20 katına kadar artırılabilecek. Yönetmeliğe göre ödül verilen kişilerin kimlikleri hiçbir şekilde açıklanmayacak. Bu kapsamda, söz konusu ihbarların daha kolay yapılabilmesi için "Alo 140 Terör İhbar Hattı" kuruldu
 

KurokoTetsuya

Kadim Üye
23 Nis 2015
5,028
1
SGA
Gidip önüme geleni ihbar edeyim :FEEWFWE
Helal olsun ödemeli atsak olur mu bende kontör yok.

Şaka şaka cidden yayalım bunu herkese lazım olur.
 

Kingof1453

Katılımcı Üye
20 Eyl 2015
982
10
aynen ödemeli atsak :D para yok para olsa 200 bin tl için uraşmazdık falan :D??
 

SuLeYmAnY

Katılımcı Üye
14 Tem 2015
662
0
NeReYe...
4 milyona kadar ödül çıkacakmış beyler keşke terörüst başının yerini bilsek yaw
Yada arayıp demirtaşımı ihbar edelim ne yapalım :D
 

Descilian

Üye
20 Eyl 2015
165
1
Sofia
-Alo 140 pkk ihbar hattimi
+Evet buyrun.
-Dagda terrorist var.
+Mhmm Tesekkurler hesap no lutfen 1kat trilyon kazandiniz tebrikler....
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.