pkk Mezarlığı Gerçeği...

kartalkarasi

Yeni üye
29 Eyl 2007
15
0
Arkadaşlar "işte şerefsizlerin mezarlığı" isimli konuda geçen ve diyarbakır bismilde olduğu söylenen örgüt mezarlığı Türkiye Cumhuriyeti hudutları dahilinde değildir.Yetkililerce kandil dağında olduğu tahmin edilmektedir. Bu haber kanlı terör örgütünün propagandasından başka birşey değildir.Böyle haberleri yayarak kendilerinin herşeyi yapabilecek güce sahip olduklarını göstermek istemektedirler. Ve bu tür haberlerle milletimizin ŞANLI ORDUMUZA duyduğu güveni yıkmak istemektedirler. Lütfen bu tür haberleri yayarak istemedende olsa hainlerin ekmeğine yağ sürmiyelim.Ve Yüce Türk Milletinin Bağrından Çıkan Şanlı Ordumuza güvenelim. (Modlarımıza ismi geçen haberi içeren konunun kaldırılmasını arz ederim.)
Not:Bu habere yalanlama çeşitli gazete ve televizyonlar aracılığıyla yetkili mercilerce yapılmıştır.

Bilgi için:
Diyarbakır Jandarma Asayiş Komutanlığı
Santral 0412 224 54 30
Santral 0412 224 93 16
 
Son düzenleme:

alfonso_10

Yeni üye
28 Şub 2008
32
0
saol bilgi için ama bi kaynak yokmu site falan yalan olduğuna dair inandırıcımı bilmiyorum herşey olabilirde kimseye güvenilmez bu konuda
 

kartalkarasi

Yeni üye
29 Eyl 2007
15
0
T.C.

DİYARBAKIR VALİLİĞİ

SAYI: 67
15.04.2000



BASIN AÇIKLAMASI


Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Bazı basın yayın organlarında “Skandal Türkiye’de PKK mezarlığı var” ve “PKK mezarlığı Kuzey Irak’ta değil Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde” şeklinde haberlere yer verilmiş ve terör örgütüne ait olduğu belirtilen mezarlık ve terör örgütünün sözde bayrağının yer aldığı fotoğraf yayınlanmıştır.

Valiliğimiz tarafından yapılan söz konusu haberin asılsız olduğu ve gerçeği yansıtmadığı, ilimiz Bismil ilçesinde böyle bir mezarlığın olmadığı, kamuoyunun yanlış yönlendirilmemesi gerektiği yönündeki açıklama ve düzeltme metni ilgili basın organlarına gönderilmiş ve
bu basın organlarınca gerekli cevap ve düzeltmeler yayınlanmıştır.

Ancak son günlerde bazı internet sitelerinde aynı haber ve fotoğrafların kullanılarak yayın yapıldığı, fotoğrafların e-mail yolu ile basın yayın kuruluşlarına ve kişilerin e-mail adreslerine gönderildiği tespit edilmiştir.

Yayınlanan cevap ve düzeltme metinlerinde de belirttiğimiz gibi ilimiz Bismil ilçesinde böyle bir mezarlık bulunmamaktadır. Bazı çevreler tarafından maksatlı olarak bu tür haberler yayınlanıp vatandaşlarımız yanlış yönlendirilmeye çalışılmaktadır.


Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


Diyarbakır Valiliği

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 
Son düzenleme:

kartalkarasi

Yeni üye
29 Eyl 2007
15
0
Diyarbakırda pkk mezarlığı haberlerine Diyarbakır Valisi Efkan Ala'dan cevap geldi.

Diyarbakır Valisi, Cafesiyaset'e yaptığı açıklamada Türkiye'nin herhangi bir yerinde böyle bir mezarlığın bulunmadığını açıkladı. Efkan Ala cafesiyaset'e şunları söyledi:

"Böyle bir fotoğraf sanal alemde dolaşıp duruyor. Biz bu görüntüyle ilgili açıklama yaptık. Ancak maalesef medyada yeterince yer bulmadı bu açıklama. Diyarbakır'da veya Türkiye'nin herhangi bir bölgesinde böyle bir mezarlık bulunmamaktadır. Biz bunu araştırdık. İstihbarat kuruluşlarından aldığımız bilgiye göre fotoğraftaki mezarlık Kandil Dağı'nda."

Umarım bu açıklama söz konusu başlığın kaldırılmasına kafi gelir.

Lütfen bundan sonra daha dikkatli olalım böyle asılsız haberlere inanmıyalım, yazılarımızda biraz daha araştırıcı olalım ve Cumhuriyetimizin teminatı olan ŞANLI ORDUMUZA ve DEVLETİMİZE güvenelim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.