PKK Sadece üç kelimelik mesajim var.

erc1234

Yeni üye
17 Ağu 2011
49
0
İstanBuL
Bu gün TÜRK bayragını yakarak.

Vatanıma göz dikerek.

Mehmetciğimize ateş ederek.

Mutlu olacagını sanan,

Gafillere, terröristlere ve nankörlere,

Sadece üç kelimelik mesajim var.

UNUTMAM, UNUTTURMAM, AFFETMEM


----------------------------------------------

(YETER ARTIK.....)
 

bilal03

Yeni üye
7 Ocak 2012
22
0
hakaret içeren mesaj edit: solo-Türk
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

mbk69

Katılımcı Üye
18 Nis 2012
483
0
Bayburt
edit: solo-Türk Vatan'a saygı duyan.
edit: solo-Türk Vatan haini olan.

Çoğunluk aşağıda...!
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

pc katili

Üye
29 Nis 2012
51
0
28
İSTANBUL
şunu bilesinizki pkk diye bir şey yoktur...pkk diye adlandırılan bu örgüt ülkemizin üzerinde uçan akbabalardır... fakat ne denlidirki bu akbabalar türkçe bilmektedir ve doğudaki türk kardeşlerimizi kışkırtmaktadırlar eğer biraz bilgi olsaydı ve cehalet ortadan kaldırılsaydı bu ülke bu durumda olmazdı bizim tek yapmamız gereken şey halkı bilinçlendirmek ve eğitim almalarını kolaylayştırmak işte bu kadar kolaydır bu illeti (pkk) kaldırmak ......
HaSaN BOZKURT
 

Baybar

Katılımcı Üye
18 Ocak 2012
561
0
İstanbul
Dağdaki köpek kendisi kürtçe felan bilmemektedir.Hatta yakalananların çoğu başka milletten getirilmiş soykalardır.Mehmetçiğime ateş eden caniler işte onlar domuzda yerler her haltı yerler müslümanda değillerdir.Kürtlerde böyle bir şey yoktur çünkü onlar müslümandırlar.Dağdakiler Arap,Türk,Kürt vb. birçok ırktan adam barındırıyor ve çoğuda sünnetsiz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.