pkk Telsizlerinede Konuşmalar.

!nFiNiTe

Kadim Üye
21 Şub 2011
5,915
3
Hell
PKK telsizleri 'imdat' çığlıklarıyla çınlıyor. Tamamı komando, JÖH ve Özel Kuvvetlere bağlı 22 taburla yapılan operasyonlarda kıstırılan PKK'lılar, telsizlerden örgüt yöneticilerine yardım çığlıkları gönderiyor.


Star gazetesinde operasyonla kapana kısılan teröristlerin telsiz konuşmaları yer aldı. ‘İmdat’ çığlıkları atan teröristler, kaçarken de yaralı arkadaşlarını öldürmeleri yolunda üstlerinden talimat aldı. İşte o konuşmalardan biri:


- Kırsaldan gerillayı toplayın...


- Havanı’nın aşağısındayız. Bize destek lazım... Destek...


-Yoksa gerilla için çok acı olur.


YARALI TERÖRİSTE SIKIN


- Ben ne yapayım? Bir gerilla ağır


- Sıkın... Kaçın... Kafasına sıkın


- 20’nin üzerinde yaralı var. Yaralı


- Roket atın... Roket...
 

PcChoLik

Uzman üye
18 Tem 2011
1,587
0
İstanbul
gebersinler ben kürdüm ama gebersinler

önemli olan kürt olman değildir kardeşim o dağda istanbuldan ankaradan sağdan soldan türklerde var... türk demek zaten bu ülkede yaşayan herkesi kapsayan birşey kendilerini artık ne olarak görüyorlarsa.. ellerinde kimlikleri varsa t.c. vatandaşıdır ve TÜRK'tür.. kürt kökendir laz,çerkez,zaza bunlarda kökendir..
yakında bu teröristlerin hiçbiri kalmaz tabii operasyonlar böyle devam ederse inş. 3-5 gün yapıp bırakmazlar..
operasyonda önemli kişilerde öldürüldümü örgüt için? onu hiçbiyerde söylemediler yada ben o sırada izlemedim..?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.