"PKK'nın Elektrik Üreten Barajı Var"

Victory*

Kıdemli Üye
22 Tem 2012
2,734
0
Konya
Pkk'nın, çobanlık yaparken 2 yıl önce kandırılarak dağa ***ürdüğü 'Tolhildan' kod adlı 23 yaşındaki terörist Mehmet A., örgütten kaçarak polise teslim oldu ve Pkk hakkında çok ilginç iddialarda bulundu.

Hakurk başta olmak üzere Kuzey Irak'taki örgüt kamplarında silahlı eğitim gören Mehmet A. hakkında Erzurum 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Tutuklu yargılandığı mahkemede ifade veren Mehmet A., "Bulunduğum Beritan kampı, elektriğini örgüte ait barajdan sağlıyordu" dedi.

Van'ın Başkale ilçesinde yaşayan Mehmet A., hayvan otlatırken Pkk'lılar tarafından dağa ***ürülmüştü. Geçtiğimiz Ekim ayında Tutak İlçe Emniyet Amirliği'ne roketatarlı saldırı yapan, Tendürek Dağı mevkiinde araç yakma eylemlerine katılan Mehmet A., bir fırsatını bulunca kaçarak ailesinin yanına gitti.

Babası Sadrettin A. ile birlikte 17 Aralık 2011 günü Van Emniyet Müdürlüğüne başvuran Mehmet A., örgütle ilgili bildiklerini anlattı.

"YAŞAM MALZEMELERİ K.IRAK'TAN GELİYORDU"

Terör örgütünün gençleri kandırdığını ve Kürdistan'ı kurmak istediğini anlatan Mehmet A tüm yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Hayvan otlatırken Cudi ve Baz kod adlı iki kişi tarafından ***ürüldüm. Bunlarla birlikte İran'ın Urumiye, oradan Irak sınırına geçerek Hakurk kampına gittik. Kampta Muşlu 'Cigerhun' kod adlı kişiye teslim edildim.

Cigerhun bana 'Öcalan' anlamına gelen 'Tolhildan' kod ismini verdi. Burada 25-30 kişilik grup ile birlikte ağır silah kullanma ve doçka, bixi, uçaksavar, kaleşnikof atış eğitimi aldım. İdeolojik eğitimlerde Abdullah Öcalan'ın görüşme notları ve kitapları okutuluyordu.

Kampa yaşam malzemeleri, Kuzey Irak'tan geliyordu. Eğitim bittikten sonra yemin töreni yaptık, HPG yazılı kimlik kartı ve silah verildi. Eğitimden sonra benimle birlikte 6 kişi Beritan kampına gönderildik" dedi.

"ELEKTRİĞİ ÖRGÜTE AİT BARAJDAN ALIYORDUK"

Kamptan Cigerhun'un sorumlu olduğunu belirten Mehmet A. şöyle devam etti:

"15 kişinin görevi sığınak ve tünel kazmaktı. Kampta Azad kod adlı kişinin Berjin kodlu kadın örgüt mensubuyla kaçtığını duydum. Kampta kazı işlerini hilti ile yapıyorduk.

Elektriği örgüte ait barajdan alıyorduk. Barajın sorumlusu Brindar kodlu kişiydi. Yemek işlerini sırayla yapıyorduk. Kampın bulunduğu noktaya hava saldırısı yoktu ama yakın bölgelere oluyordu.

Temmuz 2011'de Cigerhun beni Türkiye'nin Serhat bölgesinde görevlendirdi. Serhat eyalat koordinatörü Çetin kod adlı Musa Çetiner ile İrana' geçtik. Erdal ve Falat kodlu kişiler de bizimleydi. Serkeş kodlu Zafer Zal'ın yanına Tendürek'e 2,5-3 ay yürüyerek ulaştık. Geceleri yürüyüp gündüzleri dinleniyorduk."

HAKKINDA 24 YILDAN 65 YILA KADAR HAPİS İSTENİYOR

Tutak Emniyet Amirliği'ne roketatarlı saldırı, Tendürek dağı eteklerinde araç yakma, yağmalama eylemlerine katılan Mehmet A. hakkında, Erzurum 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu ve 24 yıldan 65 yıla kadar hapis cezası isteniyor.
 

0x00

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Ocak 2011
7,959
7
Şok olmaya gerek yok. Bunu bindireceksin helikoptere, gidip kamp yerlerini sığınakları tek tek deşifre ettirip sonra da tanklarla, uçaklarla yok edeceksin.

Tabi bunun olabilmesi için bu ülkenin çok fırın ekmek yemesi lazım siyasi anlamda.
 
10 Eyl 2012
91
0
sen teslim olan aadama cezayi ver tamamda bunuda bangır bangır söylemeki diğerleride inmekten vaz geçmesin dimi ama
 

Docok

Özel Üye
3 Haz 2011
2,680
8
KKTC, Lapta
arkadaşlar bide şu açıdan bakın belki bu en başından bi oyundu sonuçta ppklılar kendilerini ne pahasına olursa feda etmiyorlarmı buldular genç birini dediler git teslim ol şöyle şunları anlat olamazmı? sonrada oraya gitmeye kalkar bizimkiler sonuç? daha fazla şehit neden? yanlış bilgi alıp tuzaga çekildiler
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.