PKK'yı yakacak icat..!

52tolgahan52

Katılımcı Üye
22 Şub 2012
459
0
İstanbul
silah-icat.jpg


PKK'yı YAK'acak icat
Türk mühendislerden terör örgütü PKK'nın işini bitirecek icat...
Bir Türk şirketi tarafından tasarlanan uzaktan komutalı gözetleme ve atış platformu Yüksel Atış Kulesi (YAK), terör saldırılarında zırhlı araçlardaki güvenlik personelinin en güçlü silahı olacak.

Zırhlı araçların üzerine monte edilen YAK, sensörleri sayesinde hareket halindeki hedefleri belirleyecek, üzerindeki makineli tüfek ve bombaatar silahlarıyla teröristleri zırhlı aracın yanına yaklaştırmayacak.

Yüksel Savunma Sistemleri AŞ Yönetim Kurulu Murahhas üyesi Hayri Esen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl sınır karakollarındaki nöbetçilerin daha emniyetli bir noktadan çevreyi gözetlemesine ve ateşli saldırıya karşılık vermesine olanak sağlayan uzaktan komutalı gözetleme ve atış platformu ''Nöbetçi''yi tasarladıklarını hatırlatarak, bu yıl da zırhlı araçlar için Yüksel Atış Kulesi'ni (YAK) geliştirdiklerini söyledi.

-Manuel olarak da kullanılabiliyor- Uzaktan komutanın yanı sıra manuel olarak da kullanılabilen YAK'ın, elektro-optik kamera sensörleri ve lazerli mesafe ölçme cihazı sayesinde gece, sisli ve karlı her türlü koşulda hareketleri tespit ettiğini, ayarlanmış rotalarda otomatik gözetleme yapabildiğini anlatan Esen, ''Filtrelenen görüntüler işlenerek bir monitör üzerinde operatörün kullanımına sunuluyor. Böylece zırhlı araçtaki personel, güvenli bir şekilde kendisini riske atmadan hedefi ateş altına alabiliyor'' dedi.
 
Son düzenleme:

R ` qN

Uzman üye
3 Eyl 2010
1,937
0
Bursa
pkk yı bitirmek için bunlara gerek yok aslında başbakan terör örgütüne karşı esnek davranmasa yada askeriye üstüne düşen görevi yapsa ne pkk kalır nede bölücülük yapan yandaşları
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.