Players : Quicktime Pro 7.3.1.70

erdem28

Kıdemli Üye
28 Eyl 2007
2,662
44
İSTANBUL
Quicktime Pro 7.3.1.70
83b347bed2b05fa12c60c04jg8.jpg


QuickTime 7 kullanıcı dostu kontroller ve mükemmel netlikte H.264 video gibi yeni özelliklerle video'nun geleceğini kristal kadar berrak hale getiriyor. QuickTime 7 Pro'ya yükseltme yapın ve kendi filmlerinizi kaydedin ve e-posta ya da .Mac yoluyla arkadaşlarınızla paylaşın.
Gözlerinize İnanın
indexcompare20050412ov0.jpg

QuickTime 7, H.264 adında ultra etkin yeni bir video codec'i barındırıyor. H.264 çarpıcı video kalitesini çok küçük veri oranlarında sağlar, böylece çok daha küçük dosyalarda keskin, net video izlersiniz. 3GPP (mobil multimedya), MPEG-4 HD-DVD ve Blu-ray tarafından endüstri standartı codec seçilen H.264, mobil multimedyadan HD oynatıma kadar videonun gelecek neslini temsil ediyor. Pekçok yayın, kablo ve video konferans grubu H.264'ü video codec'leri olarak seçtiler. H.264 hakkında daha fazla bilgi için, H.264 teknoloji sayfasını ya da H.264 SSS'ini ziyaret edin.

Hayatı Yakalayın

Tek tıklamayla video yakalama bir iSight ya da diğer bir FireWire kamera ve QuickTime 7 Pro kullanarak kendi video posta kartlarınızı yaratmanızı sağlıyor. Ya da QuickTime 7 Pro ve yerleşik veya USB mikrofonunuzu kullanarak sadece çabuk ve kolay slayt gösterisi ya da video anlatımı kaydı yapabilirsiniz.
Keyfi Paylaşın
QuickTime 7 Pro bir film yaratmayı ve onu e-posta ya da .Mac üzerinden arkadaşlar ve aile ile paylaşmayı kolay hale getiriyor. Filmizini nasıl paylaşmak istediğinizi seçin ve QuickTime Pro 7 yeni bir sürümü tam olması gereken boyutta yaratsın ve size filmi Mail üzerinden göndermede ya da .Mac HomePage üzerinden yayınlamada yardımcı olsun.

Kontrol Onda

Tam ekran modunda bile, QuickTime 7 Pro ihtiyacınız olan bütün kontrollere kolay erişim sağlıyor. Farenizi oynattığınızda kayar kontroller belirir: duraklat, oynat, durdur, ileri sar ve geri sar tam ekran modunda bile karşınızda. Film sunumlarınızı daha da çekici yapmak için, arkaplan rengini ve film yerleşimini yeni tam ekran kullanıcı tercihleri ile kişiselleştirin.
Ses Sizi Çevrelesin
Geniş surround ses desteği Mac'inizi harici hoparlörlere bağladığınızda size en üstün çok kanallı ses deneyimini verir. QuickTime 7 surround sesli filmleri ve video oyunlarına hayat veriyor.

AV controls Mükemmel Zamanlama
QuickTime 7'nin basit kullanıcı arayüzü sayesinde oynatma ayarlarını bir VCR ya da DVD oynatıcıdaki gibi değiştirin. Film oynatma hızınızı artırın ya da yavaşlatın. Belirli bir sahneyi mi arıyorsunuz? Jog shuttle'ı kullanarak bir filmin kareleri arasında ne kadar hızlı ileri ya da geri saracağınızı ayarlayın.

Oynatırken Boyutlandırma
QuickTime 7 ile oynatıcı penceresinin boyutlarını değiştirseniz bile net, akıcı oynatım elde edersiniz. Tek yapmanız gereken oynatıcı penceresinin yeniden boyutlandırma köşesini tutmak ya da komut tuşlarını kullanmak: QuickTime Player pürüzsüz ve zarif bir şekilde büyür ya da küçülür.

Kolay Streaming
QuickTime 7 bağlantı hızınızı otomatik olarak algılayarak mümkün olan en yüksek kaliteli akışkan yayını elde etmenizi sağlar. Eğer bir yayına bağlantınızı kaybederseniz, QuickTime 7 sizin için tekrar bağlanır.

tailored Tiger için Geliştirildi
Bütün QuickTime filmleriniz ve medyalarınız artık sadece bir Spotlight araması kadar uzak. Spotlight-dostu QuickTime 7 içeriği sanatçı, yapımcı, telif, iz türü, codec ve daha fazlası gibi aranabilir film özellikleri sunarak, dosyalarınızı daha kolay bulmanızı sağlıyor. Hatta QuickTime 7 Pro’nun Movie Properties penceresini kullanarak bu notlamaları kendi filmlerinize ekleyebilirsiniz.
QuickTime iş akışınızı muntazam hale getirmek için Automator'ın kolay kullanımlı arayüzünü devreye sokun. Automator ve QuickTime 7 Pro ile birkaç QuickTime Pro Automator Action'ını kullanarak işlerinizi otomatikleştirebilirsiniz.


DOWNLOAD: Quicktime_Pro_7.3.1.70.rar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.