Point Blank Unvanlar & Bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'BozKurt

Yaşayan Forum Efsanesi
20 Tem 2013
11,181
6
İstanbul
Point Blank Unvanlar & Bilgi
pointblanklogocl.jpg


AÇIKLAMA>>

Evet arkadaşlar başlıktaki silahları parasız yani (NG)'siz elde etmek için görev kartları satın alarak (PUAN) unvanların istedikleri rozet, şeref madalyası,nişan,madalya gibi şeyler ister.İşte görev kartlarındanda bunları elde edebilirsiniz.En zoru olan şeref madalyasıdır nerdeyse tüm görev kartlarında sadece 1 adet verir.Ve silahların özelliklerine göre bunlar artabilir örneğin dual knifeye istenilen şeref madalyası 1 iken kriss s.v ye istediği şeref madalyası 6 adettir.6 Adet görev kartı demektir buda.Elbette sadece bunları istemez ayrıcalıklı olarak Rütbenizide sorgular yani şöyle ; sizin rütbeniz başçavuş 5.kademe ama p90 ext i almak için gerekli şeref madalyası vs var.Rütbeniz yetmez çünkü p90 ext asteğmen rütbesini kabul eder.Böyle bir sistem kurulmuştur.

NOT=Ng'siz elde edilen Ng'li ürünlerin özellik bakımından tek farkları mermi sayısıdır.L115A1'in Nglisi 7/30 ise Ngsizi 5/30'dur.Diğer özellikler eşitlik gösterir.

Bu unvaları oyun içinden Profil > Unvan yolu izlenilerek bulunabilir.

Şimdi aslında bu unvaların bulunduğu yere Unvan Ağacı diyebiliriz.Çünkü tüm unvanlar bir birini takip eder.Yani bir unvanı açmak istediğinizde o unvanı açmanız gereken unvanıda açmanız gerekir.Aşağıda hazırladığım taslaktanda bunu gayet açık bir biçimde anlayacaksınız.

Temel olarak sayacağım 4 unvanı kesinlikle açmanız gerekicektir.Bunlar 1. 2. 3. ve 4. slotlardır.
1-Normal Birlik Mensubu > 1 Adet Nişan
2-Deneyimli Birlik Mensubu > 2 Adet Nişan
3-Elit Birlik Mensubu > 3 Adet Nişan
4-Özel Birlik Mensubu > 4 Adet nişan gerektirmektedir.

ÖNCE BİLGİ EDİNİN

Bunları açtıktan sonra ikinci amacımız istediğimiz ürünleri takip edecek yolu seçmektir.İlk yol yani en soldaki yol bizi AUG A3 ve Amok Kukri'ye ***ürecektir.(Önemli ürünleri belirteceğim) Ortadaki yol bizi Drugonov ve L115A1'e ***ürecektir.En sağdaki yol ise P90 Ext. ve Kriss S.v'ye ***ürecektir.Tabi bu yollarda C5,dual knife,Spas-15 gibi farklı silahlarda elde etmiş olacaksınız fakat en iyi ürünleri belirtmek daha kolay olacağından onları söyledim.Ve taslaktada önemli ürünleri belirterek devam edeceğim.


ÖNEMLİ !! SİLAH ÖZELLİKLERİ VE BİLİNMESİ GEREKEN ÖNEMLİ HUSUSLAR
Saydığım ürünlerde anlaşılacağı gibi bu yollar Taaruz,Keskin Nişancı ve Hafif Makineli olmak üzere 3'e ayrılmışlar.Bunları nasıl anlıyoruz silahların belirli bir özellikleri vardır taaruz tüfeği silahını kalkıp hafif diyemezsiniz çünkü ona has özelliği hafifin özelliğiyle özdeşleşmez.Şöyleki taaruz tüfeklerinin hasarları çok,isabetleri orta ve çok fazla serilik barındırmazlar.Tabi düşük olduğu özellikte yükseklik gösteriyorsa güzel bir taaruz tüfeğinden olacağına emin olabilirsiniz.Hafif makineli tüfekler geneli olarak seridirler hasarları çok fazla yoktur isabetleri iyidir.Hasarını yüksek görüp diğerlerinide orta bulursanız o silahdan vazgeçmeyin derim.Keskin nişancı tüfekleride adından anlaşılacağı gibi keskin nişancı tüfeklerinden oluşur keskin nişancı tüfeklerinde göz önünde bulundurulacak önemli husus menzilleri,isabet oranı ve hasarlarıdır.Seri mermi atan keskinler vardır fakat hasarları azdır isabetleri azdır.
Bir silahda mermi sayıda önemlidir.Bir düşmanla çatışma anında iki şahısdada hafif olduğunu varsayalım ve head shoot çekme oranı olmasın.Düşmanın silahının mermisi 45/250 iken sizin silahnız 30/250 olur ise düşmanınızı alt etmenizin oranı oldukça azalır silah seçiminde bunları unutmamak gerekir.

Silahlar ile ilgili ve özellikleri ile ilgili gerekli bilgileri verdikten sonra taslağımıza geçebiliriz.


Gerekli olan temel unvanları açıktan sonra önemli silahların izlenen yol şemasını belirtiyorum ; (öncelikle ürünü elde etme bilgileri ardından istenen rütbe yazılmıştır karışıklık olmasın.)
Aug A3,Amok Kukri,AKSOPMOD,Mini Axe için ;
Taaruz Birliği Mensubu Unvanını seçerek/açarak en soldaki yolu izlemeye başlıyoruz.(Taarruz Tüfekleri)
Amok kurki için: Elit İstila Subayı unvanını açmanız gerekir.Unvan için gerekli olan unvan Uzman İstila Subayı.
Gerekli Rütbe: Asteğmen 1.Kademe
Aug A3/AKSOPMOD için : Taarruz Komutanı unvanını açmanız gerekir.Unvan için gerekli olan unvan Elit Taarruz Subayı.
Gerekli Rütbe: Yüzbaşı 1.Kademe
Mini Axe için: İstila Komutanı unvanını açmanız gerekir.Unvan için gerekli olan unvan Elit İstila Subayı.
Gerekli Rütbe: Binbaşı 1.Kademe


Keskin Nişancı Birliği Mensubu unvanını seçerek/açarak ortadaki yolu izlemeye başlıyoruz.(Keskin Nişancı Tüfekleri)
Dragunov G. için: Normal Keskin Nişancı Askeri unvanını açmanız gerekir.Unvan için gerekli olan unvan Keskin Nişancı Birliği Mensubu.
Gerekli Rütbe: Baş Çavuş 1.Kademe
Dual Handgun için: Elit Nişancı Subayı unvanını açmanız gerekir.Unvan için gerekli olan unvan Uzman Nişancı.
Gerekli Rütbe: Asteğmen 1.Kademe
L115A1 için: Keskin Nişancı Komutanı unvanını açmanız gerekir.Unvan için gerekli olan unvan Elit Keskin Nişancı Subayı.
Gerekli Rütbe: Yüzbaşı 1.Kademe
Dual D-eagle için: Nişancı Komutanı unvanını açmanız gerekir.Unvan için gerekli olan unvan Elit Nişancı Subayı.
Gerekli Rütbe: Yüzbaşı 1.Kademe


Saldırı Birlik Mensubu unvanını seçerek/açarak en soldaki yolu izlemeye başlıyoruz.(Hafif Makineli Tüfekleri)
P90 Ext. için: Uzman Saldırı Birliği Mensubu unvanını açmanız gerekir.Unvan için gerekli olan unvan Deneyimli Saldırı Birliği Mensubu.
Gerekli Rütbe: Asteğmen 1.Kademe
SPAS-15 için (Pompalıdır): Elit Tahribat Subayı unvanını açmanız gerekir.Unvan için gerekli olan unvan Uzman Tahribat.
Gerekli Rütbe: Asteğmen 1.Kademe
Kriss S.V için: Saldırı Komutanı unvanını açmanız gerekir.Unvan için gerekli olan unvan Elit Saldırı Subayı.
Gerekli Rütbe: Yüzbaşı 1.Kademe


Sistem bu şekilde arkadaşlar ng çekerekte bu silahlara sahip olabilirsiniz.Ama ngsizde sadece mermi farkı olarakta uğraşarak çaba harcayarak bunları elde edebilirsiniz.Kolay değildir bazı ürünleri açmak gerçekten zor ama eğlence olarak oynadığımız için kolay geliyor şahsen kendi hesabımda sadece karakter ve maskeye para veriyorum gerisini unvanlardan yararlanıyorum.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.