Polat hayranlarından kampanya

LGatakan

Üye
23 Eyl 2006
150
0
"Kurtlarvadisiseverler.info" adlı bir site kuran fanatikler, "Kurtlar Vadisi'ni reyting vadisine kurban vermeyelim" sloganıyla karşı kampanya başlattı.

"Kurtlar Vadisi Terör"ün henüz ekrana gelmeden kaldırılmasını isteyenlerin "yargısız infaz" isteyen sansürcüler olduğunun vurgulandığı ana sayfa duyurusunda, "Her gün 100 bin kişi RTÜK'ü arasın. Onlar 100 kişiyse biz milyonlarız. RTÜK'e sesini duyur" ifadesi yer aldı.

Show TV Genel Yayın Yönetmeni Saner Ayar "Daha ekrana gelmeden 'Kaldırılsın' demek sansürcülüktür. Kimse endişe etmesin, bu dizi Türkiye'yi bölmez, bölemez. 'Kurtlar Vadisi Terör', 'Belli bir etnik grup kötü' diye bir şeyin altını çizmeyecek. Türk-Kürt ayrımı yapmayacak. Terörü kimlerin körüklediğini, dış güçlerin oyunlarını anlatacak. Etnik kimlik vurgusu yapmama adına şiveli konuşmaya özellikle yer verilmedi." dedi.


ALINTIDIR......
 

ANNE

Yeni üye
23 Ocak 2007
24
0
istanbul
daha öncede kampanya yapanlar iş kendi kanallarında yayınlamaya gelince, hiçde rahatsızlık yaşamadılar ve dizinin arkasında durdular.bu işler böyle artık reyting dünyası.şimdi tvlere ne kadar düşüp burnunu kanatan çocuk varsa çıkarıp bu polat yüzünden oldu diyecekler.bazı aileler sorumluluğu kendi üstlerine almaktansa 'evet. bu dizi yüzünden oldu ' diyecekler.diyecekler diyeceklerrr.
 

smartgirl

Üye
15 Ocak 2007
187
0
izmir
50 tane dizi var şuan piyasada.bir çoğuda şiddet içerikli.mesela acı hayat,sağır oda,kod adı gibi.benim şaşırdığım insanlar şiddet misyonunu sadece kurtlar vadisine niye yüklüyorlar.şiddete hayır propagandası yapıyorsanız madem herkes kendi kapısının önünü süpürerek başlasın işe madem temiz ekran olayını savunuyorsunuz kendi dizilerinizide bi gözden geçirin.deli yüreğin milyon kere bıkıp usanmadan verilen tekrarları da cabası.herkes raiting peşinde bizlerde kuklalar.herkes kendi çanağını doldurma derdine düşmüş.seçim sizin
 

testiskosi

Üye
26 Ara 2006
235
0
Biraz sıkar kurtlar vadisi terörü kaldırmak.Bugüne kadar kim bu konuları ele almış neyse klişe lafları etmeyeceğim herkes biliyor neyin ne olduğunu.Bu dizi oynayacak!
 

mustafabir

Yeni üye
7 Şub 2007
1
0
bunlar kendi kendilerini yesinler dursunlar dün tükürdüklerini kendileri yalıyorlar ayıptır yaa bu kadarda olmazki peki akşamları yabancı filmlerdeki sahneleri ne yapacaklar bari filmleride kaldırsınlarda türk halk müziği türk sanat müziği dinleyelim...Peki yabancı filmlerdeki sigara sahneleri niye sansürlenmiyorda yerli film ve dizilerdekiler sansüre uğruyor onuda anlamış değilim onuda bırakın dizilerdeki içki içme sevdalarınada sansürlensinler bunlar çokmu yararlıda sansür uygulanmıyor...seyredecek dizi sayısı parmak ile sayılır neden uğraşırlarki kurtlar vadisi ilee...HEPSİNE YUHHH
 

boco

Yeni üye
23 Eki 2006
20
0
turkıyenın o kadar sorunu varken neden bu dızye bu kadar takıyorlar bunları gecsınler de haberlerdekı magazın programlarını kaldırsınlar
 

ANNE

Yeni üye
23 Ocak 2007
24
0
istanbul
televole kültürünün etkilerini niye tartışmıyorlar! yada sabahtan akşama kadar kadın programları adı altında yapılanları niye tartışmıyorlar!
son dakika birşey olacakta yayınlanmıycak diye ödüm patlıyor.:(
 

smartgirl

Üye
15 Ocak 2007
187
0
izmir
televole kültürünün etkilerini niye tartışmıyorlar! yada sabahtan akşama kadar kadın programları adı altında yapılanları niye tartışmıyorlar!

katılıyorum.toplum tepkisini yeteri kadar göstermiyor malesef.yine herkes kadın programlarını izliyor yine magazinden geri kalmıyor...eğitici ve öğretici programlar bir elin parmağını geçmez onlarda raiting kaygısıyla geç saatlerde yayınlanıyor.bir süre sonrada yayından kaldırılıyor.herkes üstüne düşen görevi yapacak kardeşi izlemicek tepkisini böle koyacak.
 

ismail1987

Yeni üye
10 Ocak 2007
18
0
DENİZLİ
kurtlar vadisi kalkamaz millet küçük çocuguna sahip çıkamıyorsa o onların sorunu her önüne gelen polatı örnek alsaydı adam dövmez güçsüzlerin masum kişilerin arkasında olurdu...
 
Medyamı boş koy hepsi .enabet , ülkemdeki kıyameti alamet ,çikitayı .iktir et nede bu sucu , ajdar yırtık kondom çocuu.Gülün ama bu durum toplum yarası , çözümü gençlikse aptal karası,mankeni yolla malafatı dikeyim , seni alkışlayan elleri .ikeyim.
İnsan aklında sen çok özelsin,rahme düşen en aptal spermsin.Eğitim sistemine tek yanıtsın, karwin teorisine ilk kanıtsın.
Televizyon dediğiniz bi b.ktur.Çıkıp içine s.çmayan .öt yoktur.Tülin canerler , ahu meriçler ;yettiniz artık ulan aç .içler

Ajdardı tülindi canerdi meriçti ahuydu , sabah şekerleri sedaydı flndı flandı bunlara bişey dien yok kv'e takıyorlar.Bence asıl şiddet içeren konular bunlar!!
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.