Profesyonel Logo tasarım ne ile yapilir?

kvrck20

Yeni üye
2 Ara 2018
1
0
Logo tasarlamak istiyorum. Yardimci olurmusunuz??
Ayrica Tht nin logo sunu şahsi olarak kullanabilirmiyiz??
Kullanabilirsek mail olarak atabilcek varmi sayfadan indirilen kullanamiyoruz.??
 
Son düzenleme:

0V3R

Katılımcı Üye
1 Ara 2018
314
0
Muş
Sayfadan Masaüstüne Atabilirsin Logoyu Ya da Görsellerden İndirebilirsen THT LOGO YAZARAK THT nin Ünvanını Ad kirletmedikçe kullanabilirsin diye biliyorum
Logo tasarlamak için Cs6 Programına Bakabilirsin.
 

Heaven

Kıdemli Üye
28 Ocak 2016
2,454
630
Benim şahsi görüşüm, logo artık tutmuyor eğer büyük bir işletmeye sahipseniz öyle logo yapmanızı öneririm onun haricinde para ile satabilirsiniz. Eğer ilk defa bu işe giriyorsanız Youtubeden "Afgan Rasulov" adlı kanalı izlemenizi tavsiye ediyorum.
 

xavier eckert

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
16 Tem 2016
1,641
2
295
Arkadaşım Google amcaya sorsan şuan çoktan cevabını almış olurdun. Profesyonel logo Adobe Illustrator ile yapılır derslerini izle biraz zordur. Logo yapımında Adobe Photoshop ta kullanabilirsin.
 

KingSton666

Yaşayan Forum Efsanesi
26 Nis 2016
9,813
106
26
Ankara
Amatör iseniz Photoshop ile başlayabilirsiniz youtube üzerinddrn eğitim var onları var profesyonel programlar Adobe illustrator ile devam edilir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.