program kırabilin var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metehancik

Üye
meraba arkadşlar acil yardma ihtiyacım var geçen bi pro buldum ama program 2 dk sonra kapalıyo key şifresi falan istiyo bnde bi türlü nette bulamadım acaba bu işte uzman arkadaşlar bu programı kıra bilirmi .

Quickeye Speed Reading Download

kusura bakmayın benim bu programa ihtiyacım var ve bayadır arıyorum ama bi türlü bu programın şifresini bulamadım ve yardım istediğimde uzun süre mesaj yazılmıyo.Ben cracker olmadıgım içinde bu tür terimleri tam olarak bilmiyorum eger aranızda ckracker varsa lütfen bi el atın.

Dostum program kırmak en zor iştir...
Zaten program kırınca eğer yakalanırsan ömrün hapislerde geçebilir o yüzden hiç bulaşma...

Kapanıyordan kastınız eğer ekrana registration menüsü geliyorsa ki muhtemelen öyledir resource hacker ile o menüyü falan silebilirsiniz ki oran çok düşüktür ve yapıldıktan sonra programın çalışma ihtimalı yok denilecek kadar azdır.

NOT: BASİT BİR YÖNTEM ANCAK BAZI ŞAHISLAR BU UYGULAMAYI WİNRARA UYGULAMAYI BAŞARMIŞLARDIR.

yok öyle menü faln gelmiyo video gibi düşünün program 2 dakika sonra programda siyah bi saydamlık ve ekranda programı satın alın falan yazıyo

BU ARADA PROGRAM .NET DİLİ ile YAZILMIŞ

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.