programın adını yaz bulsun

GLOBAL34

Katılımcı Üye
29 Eyl 2006
327
0
dünyadan
bece ares hepsınden guzel yalnız bır sorunu var oda yavaş olmaısıdır onuda dowland hızlandııcı vardı emeğe saygı kardeş ınede lınkte guzel çeşyler yapabılırsın.
 

Iso68

Yeni üye
3 Kas 2006
3
0
Kardesler Bana Radio da mix yapiyorlarya öyle birsey lazim bilen varsa söylesin
 

ZoRRoKiN

Özel Üye
7 Ağu 2005
2,149
374
WORLD
kardes avid pro Tools LE diye program var o bu işi görüyor.Programı aradım ama yabancı sitelerde mevcut hep ve de para istiyorlar ben sana linkini özel msj olarak atarım sen alırsan ordan temin edebilirsin.

*
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.