Programlarınızı Yanınızda Taşıyın, Tekrar Kurmadan İstediğiniz Bilgisayardan Kullanın

devidoff

Katılımcı Üye
22 Ara 2006
458
14
Turquie
portableappssuite997c0dvz1.jpg

USB bellekler birçok cebe girdi ancak onların bize sağladığı fayda dosyaları saklamaktan ibaret değil. Açık kaynak geliştiricileri çalışmaları sonucunda birçok faydalı programı bu belleklerin içinden çalıştırmayı başardı. Böylece belleği taktığınız bilgisayara hiçbir program yüklemek zorunda kalmadan birçok şeyi yapabiliyorsunuz. Portable Apps sitesi 'Portable Apps Suite' adlı ücretsiz paketi, sitesinden dağıtmaya başladı. Paketin içinde antivirüs, fotoğraf editörü, ofis paketi, web tarayıcısı, takvim ve e-posta yazılımı hazır geliyor. Bilgisayar yerine bilgiyi taşımak isteyenlere
Portableapps sayesinde artık karşınıza çıkan her bilgisayarda, hiçbir kurulum ya da indirme işlemi yapmadan kullanabileceğiniz programlar elinizin altında. Yapmanız gereken tek şey USB belleğinizi bilgisayara takmak ve içindeki programı çalıştırmak. Bu şekilde çalışan programlar kullandığınız bilgisayar üzerinde iz de bırakmıyor.


Anlatımı İzlemek İçin TIKLAYIN !

Programı İndirmek İçin Tıklayın

Alıntı
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.