proxy ile youtube izlenme botu yapılabilirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berkayr

Katılımcı Üye
26 Haz 2016
845
0
bursa
Şimdi account reaper ile nasıl hesap düşürüyor proxy degiştiriyor hesap çalmak yerine program linke gitse nasıl olur yapılabilirmi size ? yapılırsa vb ile yapabilirmiyim ?

Berkayr

Katılımcı Üye
26 Haz 2016
845
0
bursa
Daha da acıklarmısın

Bak şimdi mesela ara yüz şöyle olucak

Proxy List
XXX
Youtube URL :

Başlat Durdur

Şimdi proxy yazan yere proxy lerin oldugu testi yüklücek xxx yükleme butonu url yi yapıştırcaz program otomatik olarak mesela 5000 proxy girdik her proxy den giriş yapıcak hatta programın ara yüzüne kaç saniye durucagı bile eklenebilir 30 saniye altını youtube siliyor 40 saniye durup diger proxy ile giriş yapıcak 5000 bin izlenme alıcak video yani url yazan yere giriş yapsın proxylerle otomatik olarak günde 10000 proxy atsak 10k izlenme

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,062
383
Ankara
Kullandığınız proxy'lerin çoğu transparent veya semi-transparent proxy'dir. Karşı tarafa zaten "ben proxy'im" diye kendi söyler.

Çok değerli olan, "elite proxy" denilen (komiktir Türkiye'deki en büyük elite proxy ibb#.gov.tr html proxy'leri mesela, oradan bir yere girdiğinizde belediye binasının içinden girmiş gibi olursunuz) proxyleri ise kullana kullana yakalatırız.

Hani diyelim, bc.vc belki yer. google? YEMEZ. Denemeye değmez.

Ama tabii ki, teorik olarak her türlü proxy'i (http, https, socks) video izlemek için kullanabilirsin.

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,062
383
Ankara
elite proxy sıkıntı degil hocam program sıkıntı

Program neden sıkıntı olsun yahu? Azıcık C# bilen adam tek günde yazar. Zamanında yazdım, denedim de.. Aynen dediğim gibi belki, bir ihtimal ufak tefek şirketler yer. Google ise senin "bana ait, elite" zannettiğin proxy'i aynı anda bütün dünyada 100 kişinin kullandığını biliyor. O yemiyor.

Öyle bir hileyi ancak botlarla yaparsın.

Velet26

Üye
8 Ocak 2017
207
0
Kullandığınız proxy'lerin çoğu transparent veya semi-transparent proxy'dir. Karşı tarafa zaten "ben proxy'im" diye kendi söyler.

Çok değerli olan, "elite proxy" denilen (komiktir Türkiye'deki en büyük elite proxy ibb#.gov.tr html proxy'leri mesela, oradan bir yere girdiğinizde belediye binasının içinden girmiş gibi olursunuz) proxyleri ise kullana kullana yakalatırız.

Hani diyelim, bc.vc belki yer. google? YEMEZ. Denemeye değmez.

Ama tabii ki, teorik olarak her türlü proxy'i (http, https, socks) video izlemek için kullanabilirsin.

kendi sitesine yönlendirme koysa, öyle gitse videoya?ozaman o siteden gitmis gibi olmaz mı?

26 Eki 2012
219
0
Proxy'leri Google'ye yediremezsin. Senin bulacağın Proxy'leri, Google Çoktan Bulup parçalayıp Gömmüştür Bile.

Şöyle söyleyeyim hadi diyelim proxy ile youtubeye girdin tamam güzel fakat proxyle sürekli bir video'a tık yaparsan Youtube Botları Direkt Videonu ya siler yada bildirir youtube çalışanlara sana ikaz gelir vs. hile yapma diye.

Şöyle düşün : Bir web siten var yazı ekleyeceksin yani içerik. ekler eklemez Saniyede Google botu gelir o yazıyı okur ve çıkar. düşünsene bunu Dünyadaki milyonlarca web'de yapıyor hemde saniyede. : )

Adamlar youtub icinde öyle hileler icin önlem almıştır zaten yoksa ohoo her önüne gelen hadi bakalım demet akalın yapalım olmaz öyle o işler uğraşma boşuna mantıksız :)

Ancak şöyle olur Youtube'den çok ataştırdım fakat yapamadım. (Modeme) Bir Proxy yazılımı kuruyorsun Gerçek ip'miş gibi Bilgisayara yansıtıyor fakat her modemde olurmu onuda bilemiyorum. ''Pfsense Squid Proxy Server'' < Birde başka bir isim daha vardı ve interneti'de müthiş hızlandırıyordu. onuda bulursam paylaşacağım burada.
Yada en stabil soruce yazdırman lazım gerçek bilgisayarlardan girecek botlar. Virüs. :)

Son düzenleme:

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,062
383
Ankara
kendi sitesine yönlendirme koysa, öyle gitse videoya?ozaman o siteden gitmis gibi olmaz mı?

Video izlerken, bir siteye embed ettin diye oradan almaz. Senin bilgisayarına gerekli bilgiler gelir, asıl stream bağlantısını sen açarsın.

Tabii stream bağlantısını da siteden açarsın, aslında izleyen olmaz da... Yahu site de tek IP, tek kişi.

Czverf ToS

Katılımcı Üye
26 Haz 2016
646
0
Mars
İstediğin program var Proxy yüklüyon çalışıyor...
Link tl bot diye bi videom vardı indir programı proxy kısmına yükle sonrası sana kalmış :)
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=-PbzctaS6rA[/ame]

Berkayr

Katılımcı Üye
26 Haz 2016
845
0
bursa
Öncelikle programı buldum benden önce başkalarıda düşünmüş :D ilk başta işe yarıyor 200 izlenme attım 8 tane geldi :D yani ilk başta işe yarıyor sonra youtube bunu fark edip kapatıyor uyarı alırsın diyen arkadaş olmuş öyle bir şey için uyarı alamazsın ben o zaman sevmedigim birinin kanalına yapayım bunu adam ceza alsın youtube bu tarz durumlarda izlenmleri siliyor

26 Eki 2012
219
0
Öncelikle programı buldum benden önce başkalarıda düşünmüş :D ilk başta işe yarıyor 200 izlenme attım 8 tane geldi :D yani ilk başta işe yarıyor sonra youtube bunu fark edip kapatıyor uyarı alırsın diyen arkadaş olmuş öyle bir şey için uyarı alamazsın ben o zaman sevmedigim birinin kanalına yapayım bunu adam ceza alsın youtube bu tarz durumlarda izlenmleri siliyor
Direk uyarı alırsın demedim. Ya siler dedim yada botlar bildirdiği için Youtub çalışanları uyarı verir dedim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.