Daha da acıklarmısın
elite proxy sıkıntı degil hocam program sıkıntı
Kullandığınız proxy'lerin çoğu transparent veya semi-transparent proxy'dir. Karşı tarafa zaten "ben proxy'im" diye kendi söyler.
Çok değerli olan, "elite proxy" denilen (komiktir Türkiye'deki en büyük elite proxy ibb#.gov.tr html proxy'leri mesela, oradan bir yere girdiğinizde belediye binasının içinden girmiş gibi olursunuz) proxyleri ise kullana kullana yakalatırız.
Hani diyelim, bc.vc belki yer. google? YEMEZ. Denemeye değmez.
Ama tabii ki, teorik olarak her türlü proxy'i (http, https, socks) video izlemek için kullanabilirsin.
kendi sitesine yönlendirme koysa, öyle gitse videoya?ozaman o siteden gitmis gibi olmaz mı?
Direk uyarı alırsın demedim. Ya siler dedim yada botlar bildirdiği için Youtub çalışanları uyarı verir dedimÖncelikle programı buldum benden önce başkalarıda düşünmüşilk başta işe yarıyor 200 izlenme attım 8 tane geldi
yani ilk başta işe yarıyor sonra youtube bunu fark edip kapatıyor uyarı alırsın diyen arkadaş olmuş öyle bir şey için uyarı alamazsın ben o zaman sevmedigim birinin kanalına yapayım bunu adam ceza alsın youtube bu tarz durumlarda izlenmleri siliyor
Direk uyarı alırsın demedim. Ya siler dedim yada botlar bildirdiği için Youtub çalışanları uyarı verir dedim![]()
Ozaman gidelim örnek:Ruhi cenetin videosuna bot atalim silinsin
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.