Pubg Alınmalı mı ?

Lowindy

Kıdemli Üye
24 Eyl 2016
2,547
14
Açıkçası ben şu an alınmaması taraftarıyım. DayZ de ilk çıktığında çok abartıldı. Şimdi oynayan kimse kalmadı. Fiyatı abartı ve ne tür oyunlar sevdiğini yazarsan yardımcı olabilirim.
 

ReadyDieFurkan

Uzman üye
31 Ara 2015
1,506
1
Max Payne
God of War
Alan Wake
Outlost
The Witcher 2: Assassins of Kings
Far Cry
COD
GTA
Sniper
Mafia serisi
...
 

Lowindy

Kıdemli Üye
24 Eyl 2016
2,547
14
hikaye tarzı fps sıkintı olmaz

The Witcher 3, Grand Theft Auto V, Far Cry 4, Far Cry Primal, Rise of the Tomb Raider, Shadow of Mordor.
Europa Universalis IV Tam olarak hikaye olmasa bile saatlerini verebileceğin bir oyun. En çok bu oyunu öneririm. Fakat oyun "DLC" den ibaret fakat büyük düşüşler oluyor paketlerinde almanı öneririm. Arkadaş şart!
 

hslam32

Yeni üye
19 Eyl 2015
32
0
arkadaşlarınla oynuycaksan kesinliıkle öneririm tek başına biyere kadar, balon para israfı gibi yorumları kaale alma parasını hak ediyor ve oyuncu olmanıza gerek yok gözlem ve istatistiksel açıdan baksanız bu oyunun 3 yıl sonunda bile hype olucagını anlardınız
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.