PUBG Mobile 3.5 Android Hile

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Z3D1453
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Z3D1453

Katılımcı Üye
Herkese merhaba THT Team ailesi

Elinde ban atmayan PUBG mobile android hike config veya obb varmı ?

1 haftadır bütün dosyaları deniyorum ama ban atmayan tek bir hile bulamadım .

Ban atmaması imkansız gibi bir şey. Ben ücretli hile almıştım legit oynamama rağmen 2. Gün ban yedim, hesapta doluydu..

Ban atmaması imkansız gibi bir şey. Ben ücretli hile almıştım legit oynamama rağmen 2. Gün ban yedim, hesapta doluydu..
Ban atmayan derken şöyle birşey . Oyun hile programını algılayarak ban atmasın yani. Eğer biri ss alıp şikayet ederse ban atsın belli etmeden oynarsan ban yemezsin öyle. Ben 2-3 yıl önce emülatörde oynarken fatihe 3 kere kastım bu şekilde . Mobilde böyle birşey şuan bulamıyorum malesef

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.