PUBG Mobile Sızdırılan Erangel 2.0 Haritası !

BraveHero

Katılımcı Üye
12 Ağu 2018
656
13
Pide Center
PUBG Mobile hala çok konuşulan ilerlemeler ile devam etmekde. Geçtiğimiz günlerde Gizemli Orman Modu’ndaki put tapma olayı ile kullanıcıların çok konuştuğu oyunun şimdi ise sızdırılan Erangel 2.0 haritası ile konuşulduğunu söyleyebiliriz. İşte, PUBG Mobile Erangel 2.0 haritası için detaylar:

yAhrAH.png


Q7xQSK.png


PUBG Mobile Erangel 2.0 haritası sızdırıldı !
PUBG Mobil'in en çok sevilen haritası olan Erangel haritası için yapımcılar yeni değişiklikler yapıyor. Erangel 2.0 ile yükseltilmiş bir versiyona kavuşacağı Çin’deki oyuncular tarafından paylaşıldı. Çin’de farklı bir adlandırma ile oyuncuların karşısına çıkan oyunun, küresel versiyonunda da benzer değişikliklerin bulunacağı söyleniyor.


Beta güncellemesi ile Erangel 2.0 haritasında önemli iyileştirmeler ile grafik detaylarının da düzeltileceği, yeni özelleştirmelerin olacağı ve yeni bir rota planlayıcısının oyuna geleceği söylenenler arasında. Söz konusu güncellemenin yakında oyunun küresel versiyonunda da yer alacağı söyleniyor.

yAhQ2U.png


Q7xQSK.png


Erangel haritasına eklenecek yeni rota planlayıcısı ve yol noktası oyuncular için daha fonksiyonel hale geliyor. Mini haritada yönlendirme özelliği sunulacak. Buna da rota planlayıcısı olarak adlandırılacağı söylenmekte. Bu özelliğin sunduğu olay , oyuncuların daha önceden birbiriyle eşleşmesini sağlamak. Oyuncular tıpkı bilgisayar versiyonunda olduğu gibi birkaç yere işaret atabilir ve atladıktan sonra da oyuna aktarılan rotalarını işaretleyebilir.

Oyunun grafikleri zaten seviliyor olsa da yine de geliçtiriciler oyunun grafiklerini daha güzel hale getirmeyi istiyor. Aynı zamanda yeni tasarımların da geleceği söylenmekte. Yeni tasarımlardan kasıt ise ev içi görünümler ve kulelerin değiştirilmesi olarak sunulmakta.
 
Son düzenleme:

ByZehirx

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Şub 2012
12,375
1,985
Dinlenmede.
Oynamayi biraktiqim bir oyun.
Hayatta yapmam ve ilerleme kaydetmek istediqim bir noktadayim.

Artik cok erken yatip ve erken kalkiyorken ayak bahı olsun istemiyorum :)
Insanlari yasadiklari hayatin imkanlari ve şartlari degistiriyor
Vazgecmem dediqin seyler zamanlan unutulmuş oluyor ve insan fark edemiyor dahi
:)
 

Furkanvpn

Yeni üye
28 Mar 2020
2
0
Pubg mobile için hile yapma olanağı sağlayan Sharpshooter key ile ilgili bayi lık alma konusunda yardımcı olacak kimse varmı ?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.