Pusu oyunu hakkında yardım pls

4 Kas 2006
92
0
Arkadaşlar bana pusu oyununun demosunu yada full versiyonunun link ini atabilirmisiniz.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
 

coplukcu

Yeni üye
6 Tem 2007
3
0
arkadaş pusu dandik bi oyun 2 yi bırak 3 de bırak 1 boyut lu bile değil bence ama o sana kalmış oyun hakkında kısa bilgi veriyim bitane oğlan var adı fatih babası kaçırılıyo bitane kız var adını çıkaramadım oda ona yardım ediyo intikam falan alıyolar ha oyunu yapmışlar neresi güzel dir dersen savaşırken darbuka çalıyo oraya hastayım türk işi action anca bu kadar olur ama oyna kolay gelsin linkler için de google pusu full download yazarsan bulursun astalavista my friend :) :) :) :) :)
 

onur66

Yeni üye
9 Tem 2007
2
0
ben o oyunu bitirdim Türk yapımı bir oyun pek iyi değil hep aynı seyler gibi geldi bana bide bitii çok dandik hiç bişey anlamadım gene sen bilirsin kardesim tercih sana kalmıs bende senin gibi oynamak istedim gittim cdsini aldım dandik oyun çıktı:D:D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.