Python Source Code Decode

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle python versiyonu 3.9 veya 3.10 olan py dosyasını exe ye çevrilmiş uygululamarı decode etmeyi gösterceğim :)

Biraz karışık veriyor bize kaynak kodunu ama bu toolldan başka bulamadım ben :) hadi geçelim

ilk önce exe olan toolumuzu exeden çıkaralım

8gbvf5y.png

bunu yaptıktan sonra bazı bilgiler ve başarılı metni bizi karşılıyor
ig4s30n.png

bundan sonra exe nin olduğu konuma çıkartılıyor dosya

gn0d0f0.png

içine girip doğru dosyamızı bulalım
soy1l9x.png

benim dosyam bu sizde değişiklik gösterebilir eğer python versiyonu düşük olsaydı uncompyle6 ile kodlarını çıkarabilirdik fakat uncompyle6 3.9 ve 3.10 desteklenmediği için çalışmıcaktır bizde diğer toolumuza geçelim

hu70jci.png


böyle dedikten sonra enter'a basalım eğer bir txt yi kayıt etmesini istiyorsanız sonuna -o . yaparsanız sonuçları txt yi kayıt eder.

p1pah7g.png


ve başarılı bir şekilde decode etmiş bulunmaktayız iyi günler dilerim :)

Exe den çıkarma

Buda kaynak kodlarını çıkarmak için kullanılan tool
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.