R00t olarak php sistem girişi

d3j4-vu

Üye
15 Ocak 2007
69
0
Aşağıdaki google araması root olarak oturuma açılmış mysql sunucularını listeleyen bir aramadır.


"Welcome to phpMyAdmin ***" "running on * as root@*" intitle: PhpMyAdmin"
 

@kandamlası

Yeni üye
17 Eki 2008
4
0
selam arkadaslar sunu guzelce bır anlatında arkadaslarımızın hemen hemen hepsı bılsın yane ne bu sımdı yarı söz de ondan sonra ustu kapalı konus böle olmaz arkadaslar ya tam gösterın detaylı bır sekılde yada öle bır frum acmayın arkadaslar ne sız kendınızı kandırın nede baskasını
 

@kandamlası

Yeni üye
17 Eki 2008
4
0
bendekı bu özelıkte nedense huyum kurusun ıstedın seslı chatlara root gırıyorum :)genelde skypchatlar:D:D:D
 

@kandamlası

Yeni üye
17 Eki 2008
4
0
örnek ne-nerede full yetkılı olarak dalıyom arkadaslar bunun sıze ben programını her sekılde uygulıyacam sadece sızın yapmanız tus ve gerısını ızle:)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.