Radmin 3.0 Remote Control

f_and_y

Uzman üye
30 Eyl 2006
1,135
13
istanbul
Radmin 3.0 Remote Control
47km98nlc3.jpg

Remote Administrator (RADMIN) kendi bilgisayarınıza uzaktan erişmenizi ve kontrol etmenizi sağlayan alanındaki en iyi programlardandır.Uzaktan baika bir bilgisayardan kendi bilgisayarınızı yöneten bu program ile uzaktan kontrol ettiğiniz bilgisayarın küçük veya "full-screen" olarak bilgisayarınızda görebiliyorsunuz. Program o kadar gelişmiş bir yapıya sahip ki uzaktan yönettiğiniz kendi bilgisayarınızı sanki sandalyesinde oturuyormuş gibi mouse ve klavye hareketlerini birebir olarak uzaktaki bilgisayardan yönetebiliyorsunuz.Kontrol etmek istediğiniz bilgisayar Internete veya yerel ağınıza bağlı olabilir.Çok hızlı bir network bağlantısına da ihtiyacınız yoktur.Sadece bir MODEM ile saniyede 5 ile 10 ekran görüntüsü aktarım hızında kontrol edebilirsiniz.Eğer bilgisayarınız yerel ağda ise bu sefer saniyede 100 ile 500 arasında bir aktarım hızı ile yönetmeniz mümkündür.
Günümüzde bilgisayarlarımızın ne kadar önemli olduğunu ve hala birçoğumuzun taşınmaz bilgisayarlara sahip olduğunu düşünürsek bu program mükemmel bir çözümdür.


Download :
https://tik.lat/5PNmi
Alternatif :
https://tik.lat/Ta5uH
Alternatif :
https://tik.lat/RUJ12
Şifre : [email protected]

Alternatif :
https://tik.lat/1FVyU
iafire.com/?2aqzgdmemye
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.