ram bosaltma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murder_93

Üye
25 Ara 2008
216
0
ram bosaltmak için bir program arıyorum acaba hangisini onerirsiniz.Rambooster kullanıyorum ama pek fazla ıse yaramadıgını düşünüyorum.Bildiğiniz daha iyi bir program var mı acaba.casper ram cleaner nasıl acaba?
 
Son düzenleme:

djcapkin

Özel Üye
18 Ağu 2008
8,219
56
Türkiye
Yapicani SANMİYOrum Cclener in .... sistemdeki gereksiz girdileri boşaltiyor diye biliyorum ... ama arkadaşin verdiği Cclener Ram İçin olan Bir program Cclener Değil ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.