RapidShare Downloader 4.3 tr

_EReNCaN65

Adanmış Üye
19 Eyl 2008
6,402
2
VAN
33li2x3.jpg

Tanıtım:
Rapidshare.com adresinden, bilgisayar başında beklemeden daha kolay bir şekilde dosya innDirmenizi sağlayan ücretsiz bir programdır.

Programın kullanımı oldukça basit. Program çalışırken rapidsharede bulunan dosyanın bağlantı adresini farenizle seçip kopyalıyorsunuz. Program panoya kopyalanan rapidshare bağlantılarını otomatik olarak algılayıp innDirme listesine ekliyor. Listesindeki dosyaları da sırayla innDiriyor.

Rapidshare'in son sistemine göre her innDirme arasında bir süre (15 dk. gibi) beklemeniz gerekiyor. Daha sonra da innDirmenin başlaması için yine bir 30-60 saniye kadar bir bekleme süresi var. Sonra da bir sunucu seçip innDirebiliyorsunuz. Bu program sizin yapmanız gereken müdahaleleri ortadan kaldırıp, tüm bu işlemleri otomatik olarak yapıyor. Yani size düşen sadece dosya adreslerini listeye eklemek, innDirme işlemini başlatmak ve programı açık tutmak.

4.3 sürümüyle gelen yenilikler:
"Premium Login" hataları düzeltildi.(v4.3)
RapidShare Downloader tasarımı tamamen değiştirildi.(v4.3)
"Önerilen Dosyalar" bölümü eklendi.(v4.3)
Windows Vista kullanıcılarının karşılaştığı sürekli açılıp kapanma hatası düzeltildi.(v4.2)
"Object variable or With block variable not set" hatası düzeltildi.(v4.1)
İndirme işlemleri bittiğinde bilgisayarı kapatma ayarı eklendi.(v4.1)

Rapidshare'den sık sık dosya innDirenler için oldukça kullanışlı bir program. Üstelik Türkçe desteği de var. Bunun dışında İngilizce, Almanca, Fransızca gibi toplam 7 dili destekliyor.

Not: Vista kullanıcılarının MSINET.OCX hatası ile karşılaşmaları durumunda;

Masa üstünüzdeki "RapidShare Downloader" simgesine sağ tıklayın ve programı yönetici olarak çalıştırın.

md2hbm.png

http://rapidshare.com/files/21583014...der_4.3_tr.rar
 

efsane7171

Uzman üye
24 Eyl 2009
1,057
0
ordan
ya ben bundan önceki sürümleri kullanmıştım indirmenin sonuna gelio %100.02 yazıo bi türlü bitmiodu bunda yok deil mi
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.