Rapidshare Link Sorgulama ! Ölü Linklere Son!

aytekin92

Uzman üye
6 Ara 2007
1,135
43
windows
Bu formda en çok kullanılan upload sitesi blindiği gibi Rapidshare ve bazen çok partlı dosyalar veriliyor Ama bu partların ölü olup olmadığının kontrolü çok gerekli olabiliyor ve tek tek linkleri kontrol etmek zor oluyor işte burada rapid link checker devreye giriyor ve bizi bu dertten kurtarıyor

wol_error.gif
Bu Resmi Orjinal Boyutunda Görmek için BURAYATıklayınız. Orjinal Boyut 720x562 ve 111KB.
rapiddp0mk0.jpg



www.rapidshare.com a giriyoruz ordan da Rapid Tools Lİnk Checker a gidiyoruz

Dikkat etmeniz gereken nokta
http://rapidshare.com/files/21774034...bir_doku_1. rar gibi spygrup.org\'ta noktalı görünen linklerin üzerine sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra tam adresi kopyalayıp Url Checker a yapıştırmanız.Yoksa çalışan linki çalışmıyor diye görürsünüz.

:::emege saygı:::

__________________
 

R@inBoW

Uzman üye
23 Ağu 2007
1,770
54
ES-ES
bunun programı warr firefoxda süper bişeyy hiç buna gerek yok o ölü linkleri kırmzı ile gösteriyorr

resimli anlatımınıda verdimm isteyen bakabilirr
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.