Rap'in Kısa Tarihi

3xLDarq

Uzman üye
9 Eyl 2016
1,673
1
Bıraktı-----
Beyler rap konusunda bilinçsiz arkadaşlar gördüm bende rap konusunda baya bilgiliyim,sizlerle paylaşmak istedim
Rap'in çıkış yeri : Amerikada ezilen siyahi kardeşlerimizden çıkmıştır rap'in kısacası tanımı siyahilerin şiire aykırışını dökmesi değilde rap'e dökmesidir.
Rap'in giyiniş tarzı : Rap söyleyenlerin giyiniş tarzını sevmezsiniz ama bunun bile bir hikayesi vardır.Hikayesi şöyledir ilk olarak giydikleri bol paça pantolon bol t-shirt bol kazak vs hepsi
yoksulluktandır.Büyüklerinizden kalan elbiseleri giydiğiniz için onlar size bol geliyor,rapciler fakirlikten bol giyiniyorlar.Bide kolye mevzusu var,oda şöyledir şimdi siyahilerin zorla amerikaya getirilme döneminde onlara zicirlik takıyorlarmış,siyahilerde rap yaparken demişler ki biz artık özgürlüğümüzü bu zincir kolyeyi giyerek dinleyenlerimize yansıtalım.Kolyenin kısa tanımıda budur.
Rap kısacası hayata aykırışdır hayata isyandır.
Rap'in babasıda Tupacdır.
Rap'in Türkiye babasıda Yener Çevikdir.
++Son birşey Arabesk Rap ile Bu Rap'i karıştırmayın üzülürsünüz. /Konuda bana aittir.
Rap Müziğin 27 Stili..​
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=izgsppAKtjE[/ame]
pachollywood-heyecanlari-listelist-listelist.jpg

yener-cevik-_b6e1cc00-6827-45de-a951-cd1392ea8131-1021x580.jpg
 
Son düzenleme:

3xLDarq

Uzman üye
9 Eyl 2016
1,673
1
Bıraktı-----
Moderatör tarafında düzenlendi:

BAMSIBEY

Katılımcı Üye
14 Mar 2017
547
2
root@Yakuza
Birde şunu ekleyim rapin türkiyedeki babası yener çevik demişsin başına bence rapin babası yener çevik deseydin daha iyi olurdu kimine göre değişir birsürü oldschool var :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.