Raporlama hakkında bir öneri.

'ReDLiNe

Blue Team Lideri
23 Haz 2015
7,589
3,387
23
Ankara
Öncelikle merhabalar. Lafı uzatmadan konuya girelim... Bir kullanıcı veya mesajı raporlarken raporlama alanına "resim ekle" seçeneği getirilebilir. Tabi ki üst yönetim bu öneriye ne der bilemem. İyi geceler, iyi forumlar.
 

Ceys

Yaşayan Forum Efsanesi
2 Nis 2016
7,669
4,964
Orhun Nehri
Resim ekleyipte ne yapacaksınız. Tek cümleyle yazın zaten anlaşılıyor çok sıkıntılı konu olursa özel mesajla yöneticiye bildirin
 

'Chan

Uzman üye
1 Nis 2020
1,801
1,458
Shibuya
Bence çok garip olur. Resim yollamak isteyen kişi hızlı resim üzerinden de gönderebilir.. Sunucuya yükleme durumu olursa güvenlik ve depolama açısından sorunlar yaşanabilir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.